ZAVIRITE U PRVI HOTEL U ŠPANJOLSKOJ SAMO ZA ŽENE

Predivni Kanarski otoci nedavno su predstavili svoju novu turističku ponudu – prvi hotel za žene. El Som Dona projekt pratimo od početka gradnje i objavljene reportaže Deutsche Wellea u kojoj je prije nekoliko mjeseci ovaj zanimljivi koncept detaljno predstavljen. Hotel s četiri zvjezdice nalazi se u srcu Mallorce, u resortu Ponte Cristo i ima 39 soba. Sve su dvokrevetne, a dio soba ima predivan pogled na bazen koji se nalazi u središtu hotela.

Foto: © Hotel Som Dona

U prvom hotelu za žene u Španjolskoj možete odsjesti ako imate više od 14 godina, a na samom ulazu, kao i tijekom cijelog boravka dočekat će vas žensko osoblje koje je u većini. Privatnost i udobnost koju nudi ovaj hotel idealan je za odmor i bijeg od gradske buke. Da bi se potpuno opustili u ponudi su razni sadržaji poput wellnesa, zdravstvenog turizma i fitness programa.

Foto: © Hotel Som Dona

Ovaj hotel udovoljit će svim vašim prehrambenim navikama i posebnim zahtjevima, a jedino što nije dozvoljeno je ulazak pripadnika muškog spola. Koncept je osmišljen kako bi žene mogle opušteno uživati u vikendu ili godišnjem odmoru, a sve češći su city breakovi u kojem dolaze gošće iz cijelog svijeta. Cijena sobe se kreće od 75 eura po noćenju ovisno o mjesecu dolaska i duljini ostanka, a uključuje doručak, s mogućnošću nadoplate za večeru.

Foto: © Hotel Som Dona

Som Dona hotel posjećuju žene koje žele nekoliko dana samo za sebe, bez supruga, dečka i sinova. Odmor je idealan za majke i kćeri, sestre i prijateljice koje žele privatnost. Budući da Mallorca ima odličnu klimu, vjerujemo kako će ovaj hotel imati popunjenost i interes za smještajem tijekom cijele godine. Sve informacije možete pronaći na službenoj stranici hotela Som Dona, na kojoj možete birati između engleskog, španjolskog, njemačkog i francuskog jezika.

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku

Foto: © Hotel Som Dona


Pročitaj još:

UPOZNAJTE ZEMLJU MOHITA, SALSE I LJUBAVI

7 MJESTA KOJA U FRANCUSKOJ MORATE POSJETITI

PUTUJTE JEFTINIJE UZ NEKOLIKO PROVJERENIH TRIKOVA