WANDERLUST BY NIMFA CALYPSO – NOVA KOLEKCIJA TORBI ZA SVE LJUBITELJICE PUTOVANJA

nimfa calypso

Za sve koji vole bezbrižno putovati, poznata hrvatska brendistica Nimfa Calypso pobrinula se da su vam s ovim limited edition torbama i torbicama vaše dragocjene stvari uvijek pri ruci i uz vas na sigurnom. Multipraktične i elegantne epiteti su koji krase torbe koje možete nositi na više načina i u raznim kombinacijama. Možete ih vezati oko struka, nositi preko ramena ili oko glave zahvaljujući dodatnom remenu, a neke i nositi u rukama pomoću zanimljivo dizajniranih drški torbica.

Kolekcija stavlja naglasak i na remene koje je moguće kupiti i zasebno kako biste uživali u autentičnoj kreaciji koju stvarate kombinirajući ih s torbama. Nimfa Calypso svojim je minimalističkim dizajnom ostavila prostora da i vaša kreativnost dođe do izražaja.  Zbog tih brojnih mogućnosti kombiniranja, ove se torbice prilagođavaju baš svakom ormaru. Kolekcija Wanderlust odiše elegancijom pretežito tamnih boja koje prate boje jeseni i nadolazeću zimsku idilu.

Prekrasne kožne torbe same su po sebi izrazito efektne, stoga ćete kombinirajući ih i na jednostavne outfite, uvijek izgledati zanosno, dotjerano i trendi. Ne bojte se kombinirati zlatne i srebrne detalje. Odvažite se, baš kao i ovaj domaći hrvatski brend, i zaigrajte se bojama ovih upečatljivih torbica. Zamislite samo kako dobro ove torbice izgledaju na vama dok šećete gradom, na putu do faksa ili posla, te koliko će outfita za noćni izlazak upotpuniti ova ručno rađene remek-djela.

Kampanju potpisuje Karlo Jelić, dok se u ulozi modela našla Paula Lasković. Svoje torbe možete naručiti pomoću društvenih mreža, stoga Nimfa Calypso potražite na Instagramu i Facebooku. A ukoliko torbe želite doživjeti uživo, zavirite u Ameli u Zagrebu, Modni kutak u Karlovcu ili Hotel Excelsior u Dubrovniku.

Učinite jednu od limited edition torbica WANDERLUST by Nimfa Calypso svojom i otputujte s njom u Beč, Budimpeštu, Pariz…  Idealno je vrijeme za putovanje i istraživanje novih gradova. Još je ljepše uz modni dodatak koji prati vaš način života i uklapa se uz svaku odjevnu kombinaciju.

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku


Pročitaj još:

FOTOGRAFIJA + DIZAJN = BAGS BY KRISTINA

KOREJSKI UMJETNIK IZRAĐUJE REPLIKE FOTOAPARATA OD PAPIRA

JO-JO DESIGN KOLEKCIJA OGRLICA & BROŠEVA KOJA SVAKU ŽENU ČINI POSEBNOM