JO-JO DESIGN KOLEKCIJA OGRLICA & BROŠEVA KOJA SVAKU ŽENU ČINI POSEBNOM

Jo-Jo Design hrvatski je brend nastao prije šest godina, a ovo ljeto nastala je nikad šarmantnija kolekciju ogrlica i broševa. Dizajnerica brenda Vesna Martinović-Markanović inspiraciju je pronašla u srži svake žene koja je istovremeno elegantna i luksuzna, ali i razigrana i spontana. Kroz novu kolekciju proteže se glavna ideja o brendu – istovremeno pratiti svjetske trendove, ali stvarati nakit koje je unikatan, neviđen i jedinstven, koji će svaku ženu istaknuti iz ujednačene okoline te joj pružiti osjećaj posebnosti. 

Jo-Jo Design vam donosi multifunkcionalni proizvod koji ćete moći prilagoditi i personalizirati prema svojim potrebama. Esencija kolekcije jesu ogrlice obogaćene prepoznatljivim Jo-Jo broševima s motivima kukaca. Ogrlice i broševi stvoreni su za eksperimentiranje, pa tako lanac možete nositi sa ili bez broša, možete ga omotati jednom ili dva puta te nositi ga kao remen na hlačama ili ga omotati oko haljine/tunike. Broš, osim na ogrlici, možete nositi i na sakou ili baloneru kako biste obogatili poslovne kombinacije, a možete ga koristiti i kao ukras u kosi.  

 

 
Svi su proizvodi ručno rađeni satima od pažljivo biranih materijala, a većina njih je unikatna i neponovljivaBroševi su načinjeni od kvalitetnih perlicabisera i kristala, tako da ćete ih nositi godinama. Na krajevima ogrlice nalaze se resice koje su apsolutni hit sezone. Osim što pružaju dozu šarma te ljetne razigranosti i zabave, modni znalci kažu kako pružaju senzoričko iskustvo jer se svakim novim korakom pomiču, odskakuju i pritom dodiruju kožu. Glavne boje kolekcije su crna, bijela, ljubičasta, crvena, plava i žuta.

 

Za novu Jo-Jo Design kampanju zaslužan je fotograf Karlo Jelić, šminku i frizuru potpisuje Matea Ivanić, a Vita Kozić utjelovila je ideju snažne žene koja zna pokazati svoju romantičnu i nježniju stranu. Jo-Jo Design nakit možete pratiti na Facebook i Instagram profilu, a nakit možete isprobati i kupiti u sklopu udruge All FacesNemčićeva 4, Zagreb te u poklon galeriji ”Nera” u Petrinji. 

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku


Pročitaj još:

FOTOGRAFIJA + DIZAJN = BAGS BY KRISTINA

NOVA LJETNA KOLEKCIJA ELEGANTOG NAKITA LYKKE

LUTKA ADELLINA POMAŽE DJECI DA BUDU ODGOVORNIJI, EMPATIČNIJI I KOMUNIKATIVNIJI