JAPANSKI ANIMACIJSKI STUDIO POKLANJA 12 BESPLATNIH POZADINA KOJE MOŽETE KORISTITI U VIDEOPOZIVIMA

Iako su dani u izolaciji iza nas, većina ljudi još uvijek radi od doma, studenti slušaju predavanja na fakultetu, a djeca pohađaju online školu. Bez obzira na komociju i rad iz vlastitog doma, ponekad je teško pronaći osamljeni kutak na kojem možemo obaviti videopoziv.

Tijekom izolacije, mnoge su obitelji bile pod velikim izazovom kako održati privatnost i raditi bez da se netko od obitelji ne pojavljuje u  videopozivu. Najbolji animacijski studio na svijetu, odlučio je pokloniti 12 prizora iz filmova koji mogu poslužiti kao zavjese.  Studio Ghibli osnovali su 1985. godine Hayao Miyazaki i Isao Takahata, a zahvaljujući magiji njihovih filmova koje vole i djeca i odrasli, imaju milijune obožavatelja u cijelom svijetu.

Većina aplikacija koje koristimo za virtualni susret omogućuju nam da iza svoje slike postavimo pozadine. Jedini je uvjet da slike ne koristimo u komercijalne svrhe, međutim, studio nam daje mogućnost korištenja pozadina za  zaslone naših prijenosnih računala ili mobilnih uređaja.

Sve slike su dostupni u rezoluciji 1920 × 1080, njihova instalacija je vrlo jednostavna i može se smanjiti kako biste ih prilagodili veličini koju želite. Pozadine Studio Ghibli možete preuzeti na linku.

 

Foto: © Studio Ghibli


Pročitaj još:

ŠTO ZNAČE RAZLIČITE BOJE RUŽA?

MALI VODIČ KROZ TAJNE POSLUŽIVANJA VINA

NEDOSTAJU VAM RAZGLEDNICE? UPOZNAJTE POSTCROSSING PROJEKT