PRVI U SVIJETU: APIPET LINIJA PROIZVODA NA BAZI PROPOLISA PRILAGOĐENA MAČKAMA

Nakon dugogodišnje proizvodnje dodataka za prehranu, hrvatska tvrtka Apipet za nekoliko dana javnosti predstavlja prvi propolis za mačke. Iskusni proizvođači su nakon proizvoda za pse na bazi pčelinjih proizvoda, propolisa i peludi, odlučili napraviti 100 % prirodan dodatak prehrani koji je prilagođen svakoj mački, bez obzira na dob ili vrstu.

Svi Apipet proizvodi se mogu se kombinirati međusobno ili s bilo kojom drugom terapijom ako je mačka uzima. Nema potrebe za odgodom uzimanja i nema nuspojava, a još jedna prednost je što je u prahu. Mace je teško nagovoriti na uzimanje bilo kakvog lijeka, tako da ovaj oblik vlasnicima olakšava davanje propolisa.

4 PROIZVODA ZA NAJČEŠĆE PROBLEME MAČAKA

Apipet je kreirao 4 različita proizvoda za mačke koji im mogu pomoći za očuvaju zdravu dlaku, ojačaju imunitet, riješe se probavnim smetnji i problema s urinarnim traktom. Apipet Imuno posebno je pogodan za kućanstva s više mačaka, prije i poslije operacija (npr. sterilizacije) za šmrcave i mačke koje često kišu, kao i za mace koje žele biti pune energije i uvijek u dobroj formi. Apitet Skin odaberite kad se želite riješiti alergija i čestog češanja. Ovakav proizvod maci će omogućiti da ima zdravu kožu i sjajnu dlaku.

Probavne smetnje vrlo su česte kod maca, kao i povraćanje, proljevi ili gastritis. Pa, zašto ih ne riješiti prirodnim putem? Apipet Gastro pomoći će u ovakvim situacijama. Upala urinarnog trakta vrlo je neugodna pojava i kod ljudi, a kamoli kod životinja koje ne znaju reći što ih boli i muči. Ako primijetite da se vaša mačka čudno ponaša, urin mijenja boju i miris, Apipet Urino može pomoći da mace zaborave na bolno mokrenje i kamence.

LJUBIMCI SU NA PRVOM MJESTU

Jedan od osnivača proizvoda Apipet, Ivan Radić. na službenoj stranici je podijelio priču o nastanku proizvoda. Naime, sve duguje svojoj stafordici Pru kojoj je s teškom dijagnozom zloćudnog tumora prognozirano samo 6 mjeseci života. Na svu sreću, Pru je odlično reagirala na uzimanje propolisa i postala svjetska rekorderka u preživljavanju takve dijagnoze. Zbog ovakvog uspjeha, Apipet radi na kvaliteti svojih prirodnih proizvoda, a do sada su uspjeli pomoći nekoliko tisuća ljubimaca. 

Nakon uspjeha sa psima, na red je došla linija proizvoda za mačke, a kako su im ljubimcu uvijek na prvom mjestu – uspjeh niti ovog puta nije izostao. Prvi u svijetu propolis za mačke izlazi na tržište za 6 dana, a na Apipet službenoj stranici možete se uključiti u trenutnu akciju popusta u iznosu od 20 do 50 posto, uz pogodnosti ulaska u nagradnu igru u kojoj će dobitnik biti nagrađen besplatnim Apipet proizvodom po izboru. Uz narudžbu proizvoda, prvih 100 kupaca dobiva na poklon pastu za lakše davanje Apipeta macama. Apipet pratite na Instagramu, Facebooku i YouTubeu, a za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu.

 

 

Foto: © Apipet


Pročitaj još:

KAD TE LJUBAV PRONAĐE – PRIČA O JEDNOM PSU

MIJAUKANJE – ZVUK KOJI MAČKE KORISTE KAKO BI KOMUNICIRALE S LJUDIMA

10 PSEĆIH ZAPOVJEDI: ZNATE LI ŠTO BI VAM PAS PORUČIO KAD BI MOGAO GOVORITI?