MIND, BODY & SOUL – KONFERENCIJA KOJA ĆE VAM POMOĆI DA PROMIJENITE ŽIVOT

Bez obzira na trenutnu situaciju sa zabranama i ograničenjima, prva održiva konferencija u Hrvatskoj i dalje stiže u Novi Vinodolski! U prvom vikendu listopada, 3.– 4.10.2020. pridružite nam se na konferenciji Mind, Body and Soul na kojoj ćete imati priliku raditi na osobnom rastu i razvoju, zdravom načinu života ali i na kojoj ćete naučiti više o zdravoj prehrani i kako ona utječe na vaš mozak.

„Iako su nas ova ograničenja malo poljuljala i natjerala da pauziramo prodaju kotizacija, odlučili smo se vratiti još jači i u novom ruhu! Zbog trenutne situacije i neizvjesne budućnosti, odlučili smo, uz konferenciju koja će se održati u Novom Vinodolskom, organizirati i online konferenciju na platformi koju trenutno razvijamo. Kako bismo olakšali ljudima kupnju kotizacija i donošenje same odluke vezane uz konferenciju, odlučili smo ponuditi 3 opcije kupnje kotizacija: online kotizacija, zatim kupnja kotizacije za Novi Vinodolski, ali i mogućnost nadoplate nakon kupnje online kotizacije na kotizaciju za Novi Vinodolski kad će ljudi biti sigurni da će se konferencija zaista održati, bez prepreka.“ – objašnjava Maja Bosanac, organizatorica konferencije.

Kroz 2 dana konferencije u Novom Vinodolskom i 4 dana online konferencije, sudionici će se opustiti, dobiti uvid u zdrave navike koje im mogu pomoći u životu kako bi izgradili sebe kao osobu ali i svoje zdravlje. Uz gong kupke, u rasporedu konferencije su izrazito zanimljiva predavanja i radionice s područja osobnog rasta i razvoja te zdrave prehrane, jutarnji satovi joge ali i radionica zdrave prehrane na kojima sudionici mogu naučiti mnoštvo zanimljivih prijedloga za dnevne obroke koji će utažiti glad ali i osigurati da ostanu siti na dulje vrijeme.

„Kad sam donosila odluku što ćemo s konferencijom, nikako ju nisam htjela otkazati pošto je to projekt u koji stvarno vjerujem i za koji smatram kako će donijeti dodatnu vrijednost, kako sudionicima, tako i svim povezanim osobama uključenima u organizaciju eventa, pošto se radi o prvoj konferenciji u Hrvatskoj koja je organizirana na potpuno održiv način. Uz to, željeli smo ljudima maksimalno izaći u susret zbog trenutne situacije s pandemijom, te smo snizili cijene svih kotizacija. Do 1.7.2020. traju i Early Bird cijene kako bismo potaknuli i one koji ne mogu odvojiti visoke iznose na kupnju kotizacije jer će time napraviti možda prvi korak u promijeni svog života na bolje“, ističe Maja.

Više o samoj konferenciji kao i link za kupnju kotizacija možete pronaći na web stranici same konferencije, na FB stranici Eventful.hr ili putem info maila na info@eventful.hr .

 

Foto: © Eventful/Pexels