BODY, MIND AND SOUL: DONOSIMO SVE O PROGRAMU PRVE ODRŽIVE KONFERENCIJE U HRVATSKOJ

U današnjem ubrzanom načinu življenja i velikih promjena, teško je pronaći ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Ako mislite da je pronalazak unutarnjeg mira luksuz koji si ne možete priuštiti, a za rad na sebi nemate vremena, predstavljamo vam program prve održive konferencije u Hrvatskoj ‘Body, mind and Soul’.

U morskom okruženju Novog Vinodolskog 03. i 04. listopada ili online od 02. do 05. listopada, pridružite se jedinstvenom programu koji će vam pomoći da se udaljite od trenutnih zbivanja, posvetite sebi i napravite plan za zdraviji život. Mind, Body and Soul konferencija se može pohvaliti i prvim certifikatom ‘Green Leaf Exellence’ koji se dodjeljuje projektima koji se brinu o okolišu, društvu, etici u poslovanju, ali istovremeno i ekonomskim aspektima i efikasnosti.

Organizatorica Maja Bosanac iz Eventfula pobrinula se da sve bude u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom, a za sve koji ne mogu prisustvovati eventu u Novom Vinodolskom, pripremljena je suvremena online platforma na kojoj možete pratiti predavanja vrhunskih stručnjaka i opustiti se uz brojne zanimljive sadržaje. Na konferenciji ćete dobiti savjete za zdrave obroke, osobni rast i napredovanje na osobnom i poslovnom planu. Osim toga, imate prilike upoznati predavače  iz područja sporta, psihologije, ljudskih resursa, medicine i zdrave prehrane.

UPOZNAJTE PROGRAM PRVE ODRŽIVE KONFERENCIJE

Dvodnevna konferencija u Novom Vinodolskom započinje doručkom i jogom za bolji početak dana. Subota, 03. listopada je rezervirana za predavanje ‘Self Leadership Code & Principles’ na kojem ćete imati priliku postaviti jasne ciljeve za što uspješniju transformaciju svog života. Od kreiranja strategija i navika za uspjeh, do savjeta za osnaživanje svojih liderskih vještina, ovo je predavanje koje nikako ne želite propustiti. Slijedi ‘Duhovni menadžment’ u čijem je fokusu upoznavanje s duhovnom inteligencijom koja je ključna  za postizanje rezultata, uspjeha na svim poljima, motivaciju i ostvarivanje ciljeva.

Pozitivna psihologija i predavanje Ivane Štulić odgovorit će vam na pitanje: Je li sreća u našim rukama? Saznat ćete koji su ključni sastojci ljudske sreće i kako upoznati vlastitu snagu do uspješnog života. Osvjestiti ćete koje su vam potencijalne slabosti i kako njima upravljati kako bi živjeli sretnije. Na predavanju ‘Hrana i mozak’ saznajte koje namirnice izabrati, kako utječe naš miokrobiom na osovinu „crijevo-mozak“ te kako najkvalitenije nahraniti tijelo.

Predavanje ‘Holistički pristup životu u 21. stoljeću’ dat će vam konkretne smjernice i odgovore na pitanja kao što su korištenje negativne energije za aktiviranje skrivenih potencijala. Subotnja konfrencija završava Gong zvučnom terapijom. Body, mind and soul konferencija je koncipirana tako da između svakog predavanja i aktivnosti imate coffee break od pola sata, te organizirani doručak, ručak i večeru. Organizatorica se pobrinula da svaki trenutak na konferenciji bude posvećen vama i potpunom užitku koji će nahraniti vaše tijelo i um, te vam dati konkretne alate koji će vam pomoći da pokrenete dugo željene promjene u sebi.

U nedjelju 04. listopada čeka vas predavanje i radionica Ane i Igora iz Mentalnog treninga koji će vas naučiti kako upravljati emocijama i predstaviti MOPF model koji vam daje  uvid u procese koje možete kontrolirati, poboljšati te postići više uspjeha u situacijama koje susrećete. Podučit će vas i Mindfulness meditaciji koja je ključna za povećanje produktivnosti i odabira misli koje pomažu.

Dan završava radionicom ‘Hrana bez kuhanja za život bez stresa’ s Tinom Uglješić s bloga Zelenarium. Ova radionica poslužit će kao izvor znanja i ideja za sve one koji osjećaju da su spremni dignuti kvalitetu svoje prehrane na viši nivo, izbacivši (ili barem smanjivši) fast food, masnu, prženu hranu, hranu s glutenom i laktozom.

Ako ne možete doći u Novi Vinodolski ili zbog situacije s COVID-19 virusom želite uživati u konferenciji iz udobnosti svog doma, sva predavanja su dostupna i online  od 02. do 05. listopada. 

ONLINE ILI ON SITE KOTIZACIJA ZA NOVI VINODOLSKI?

ONLINE KOTIZACIJA ZA KONFERENCIJU UKLJUČUJE:

– Pristup cijelom sadržaju kroz 4 dana predavanja, radionica  i dodatnom sadržaju koji uključuje gong kupku te vježbe joge

– Pristup online platformi na kojoj se mogu naći sobe za razgovor s drugim sudionicima, soba za predavanja, virtualne sobe naših sponzora i njihove posebne pogodnosti i dodatni sadržaj koji vam još nećemo otkriti

– Poklon vrećicu koja dolazi na vašu adresu prije same konferencije u vrijednosti većoj od od 250,00 kn

– Praktične alate za provedbu naučenih tehnika koje će svi sudionici dobiti u digitalnom obliku

– Mobilnu aplikaciju i pristup dodatnom sadržaju koji je besplatan isključivo za sudionike konferencije

– Materijale sa predavanja i radionica

melon and lime

ON SITE KOTIZACIJA ZA KONFERENCIJU U NOVOM VINODOLSKOM UKLJUČUJE:

– Pristup svim predavanjima, radionicama i dodatnom sadržaju koji uključuje gong kupku te jutarnju jogu

– Praktične alate za provedbu naučenih tehnika koje će svi sudionici dobiti u digitalnom obliku

– Mobilnu aplikaciju i pristup dodatnom sadržaju koji je besplatan isključivo za sudionike konferencije

– Bogati goodie bag koji uključuje i Melon & Lime prostirku u vrijednosti 370,00 kn za prvih 20 prijavljenih. I ostali sudionici dobivaju prostirku za jogu kako bi lakše prisustvovali dodatnim sadržajima u programu poput joge i gong kupke.

– Pristup izložbenom prostoru i relax zoni u kojoj ćete se moći opustiti

– Coffee break i ugodan ambijent u pauzama uz razne napitke i zdravu hranu

– Materijale sa predavanja i radionica

– Ulaz u NOVISPA centar i korištenje unutarnjeg grijanog i vanjskog bazena s morskom vodom, jacuzzija, finske i turske saune, relax-zona i fitnesa

– Pristup online materijalima nakon konferencije

– Mogućnost unaprijed postavljanja pitanja za govornike, ali i prije intervjua u relax zoni

Ako još uvijek niste sigurni je li online ili on site opcija za vas, Eventful.hr vam nudi mogućnost nadoplate online kotizacije ako se ipak odlučite za dolazak u Novi Vinodolski. Sve cijene i opcije paketa pogledajte na linku, a za više informacija kontaktirajte organizatore na e-mail: info@mindbodysoul.eventful.hr ili putem društvenih mreža: Facebook i Instagram.