FLIXBUS SLAVI 4. ROĐENDAN U HRVATSKOJ: SVAKI TJEDAN PRIPREMA VIKEND PAKET DARIVANJA

Uskoro se bliži 4. FlixBus rođendan u Hrvatskoj, a kako bi se slavlje obilježilo na najbolji mogući način FlixBus tim je pripremio veliko darivanje za sve ljubitelje/ice putovanja. 2020. godina nas je sve iznenadila svojim naglim preokretom i promjenama koje su utjecale na dosadašnji način života, no FlixBus je zadržao svoj dobro poznati optimizam i pozitivan duh te zajedno s hrvatskim hostelima, ugostiteljskim objektima i kulturnim institucijama pripremio veliko iznenađenje.

Možda su planirane aktivnosti promijenile svoj tijek, datum i odredište, ali želja za putovanjem je još uvijek prisutna, zar ne? Iako trenutno ne možemo putovati Europom, ljeto u nekim od najljepših hrvatskih gradova može biti jednako zanimljivo i zabavno. FlixBus želi potakuti mlade na putovanje i istraživanje unutar Hrvatske, te dokazati kako je avantura moguća i unutar granica. Evo što su vam pripremili!

4 TJEDNA, 4 GRADA, 4 DARIVANJA

Kako bi razveselili svoje putnike, FlixBus je uz pomoć partnera odlučio pokrenuti 4 darivanja u 4 prekrasna hrvatska grada. U sljedeća 4 tjedna najsretniji među vama imat će priliku osvojiti putovanje i provesti nezaboravan vikend ispunjen druženjem i zabavom. Na FlixBus Facebook stranici, svaki tjedan kreće VIKEND PAKET darivanje, a prvo darivanje traje do 07.06. u 23.59.

Lipanjski rođendanski ciklus započinje Zagrebom, a vikend paket uključuje dvije FlixBus besplatne karte, noćenje za dvije osobe u jednom od novouređenih studio apartmana Swanky Apartments Zagreb, obilazak pivovare The Garden Brewery i degustaciju najfinijih craft piva, a za kulturno uzdizanje pobrinuo se Muzej Mamurluka. Nakon obilaska grada, dodatno osvježenje i zabavu u odličnoj atmosferi osigurao je Pop Up Summer Garden. Nakon Zagreba, slijede Split i Zadar, a četvrti grad neka bude malo iznenađenje.

O FLIXBUSU

FlixBus je mladi autobusni operater koji od 2013. godine mijenja način putovanja milijunima putnika diljem Europe. Jedinstvena kombinacija tehnološkog start-upa, online kupovine i prijevozničke tvrtke omogućila je upravljanje najvećom europskom međunarodnom autobusnom mrežom u vrlo kratkom vremenu. Od 2015. godine FlixBus se širi na međunarodno tržište: osnovao je domaće autobusne mreže u Francuskoj, Italiji, Austriji, Nizozemskoj i  Hrvatskoj te pokrenuo međunarodne linije u Skandinaviji, Španjolskoj, Engleskoj te centralnoj i istočnoj Europi.