KOFER. PREDSTAVLJA ORIGINALNE BLAGDANSKE DAROVE ZA SVAČIJI BUDŽET

kofer, gin, kofer box

Godina nas je naučila cijeniti ono što imamo, koliko god malo i skromno to bilo. Sitni znakovi pažnje postali su bitniji nego ikad, a hrvatski brend kofer. u tom duhu želi proslaviti i ove godine blagdane. Police dućana u centru grada te na novoj lokaciji -u sklopu bara A most unusual gin garden u Horvaćanskoj, prepune su originalnih sitnih darova hrvatske proizvodnje koji su idealni stocking filleri za nadolazeće blagdane ili, pak, sitnica kojom možete bez povoda razveseliti nekoga.  

Kako bi nadopunio svoju bogatu ponudu ginova, tonica, začina i čajeva, kofer. je ove sezone na tržište izbacio i neke dobro poznate favorite koji su ovom brendu osigurali status najbolje destinacije za kupovinu poklona, i to ne samo božićnih, već i rođendanskih, onih za useljenje i sve druge vrste slavlja.

kofer, kofer box, začini

Upravo zato, od sada se u ponudi nalaze originalne kofer. čestitke koje su za domaći brend ilustrirale mlade umjetnice s Akademije likovnih umjetnosti – Antonela Šurbek i Petra Divković, koje su zaslužne i za likove na novim, ekološkim pakiranjima začina i dehidrata, predstavljenima ovog ljeta.

Ne samo da su se u ponudu vratili i blagdanski kofer. gin boxevi već su upotpunjeni i s jednim novitetom – kofer. kuglicom sa začinom! Nakon velikog uspjeha kofer. kuglice punjene začinom i mini bočicom gina, iz brenda su odlučili ponuditi i manju, bezalkoholnu verziju koja čini idealnu dekoraciju za bor za one koji traže odmak od klasike te je sjajan božićni dar za sve one koji obožavaju ispijati gin tonic ili, pak, peći božićne kekse.

kofer, gin, kofer box, začini

Među novim kuglicama krije se i ona sa začinom za kuhano vino, koja će razveseliti sve kojima nedostaju adventske kućice. Začini su odnedavno dostupni i u novom, otmjenom ruhu male kofer. kutije sa začinima – u staklenoj kutiji nalaze se tri začina, a dostupna je u dvije verzije.

Za sve one koje su proizvode ovog brenda, koji se ističe po suradnji s umjetnicima i kreiranju originalnog, ekološki prihvatljivog dizajna, koji se gotovo u potpunosti proizvodi u Hrvatskoj, osvojili ranijih godina – imamo dobre vijesti! U ponudu su se i ovog Božića vratile originalne kofer. kuglice s ginom, a sada su dostupne u osam varijanti s mini bočicama Hendrick’s i Old Pilot’s gina te različitim začinima i dehidratima.

kofer, kofer box, začini

Novost je i svijeća s mirisom gin tonica koja je ove godine dostupna u manjoj verziji. Brend kofer. sve veći naglasak stavlja na očuvanje prirode pa je vosak dobiven od soje te se lijeva u iskorištene boce gina, fitilj je drveni, a svijeće su bez parabena. Sve su svijeće – koje su ujedno i prvi proizvod brenda iz 2016. godine kada je osnovan – izrađene ručno, a uz malu Hendrick’s svijeću dostupna je i ona veća te svijeće u limenci koje krase prigodne blagdanske ilustracije.

U idealne stocking fillere, ubrajaju se i kofer. keramičke šalice koje su predstavljene ove jeseni, a već su postale bestseller brenda. Riječ je o modernim modelima bez drške koji su izrađeni u dvije mat boje – bež i mint zelenoj, a krasi ih i zanimljiva tekstura. Unutrašnjost šalice krije otisnut kofer. logo, a izrađuje se ručno u jednom lokalnom keramičarskom obrtu.

kofer, kofer box, začini, gin

Svi su ovi proizvodi, čija se cijena kreće oko 100 kuna, dostupni za kupnju putem online shopa www.kofer.hr te u dućanima na adresama Gundulićeva 13, Horvaćanska 3 te u City Centru One East i Arena Centru.

Čitav asortiman, koji krije i bogatu ponudu poklon paketa te premium ginova, čajeva i začina možete pogledati na službenoj stranici brenda ili na Facebook Pageu te Instagram profilu, na kojem je u tijeku zanimljivo adventsko darivanje.

kofer, gin, začini, kofer box

CIJENE PROIZVODA 

 koferčestitke17 kn 

koferkuglica sa začinom: 45 kn 

koferkuglica s ginom: 90 – 110 kn 

kofermala kutija sa začinima: 14kn  

koferšalica:  115 kn 

kofersvijeća s mirisom gin tonica80 – 110 kn 

kofersvijeća u limenci70 kn 

koferrokovnik: 140 kn 

kofer, gin, kofer box, začini

 

Foto: © kofer.