LAST MINUTE GIFT GUIDE: NEMA PANIKE, KOFER. IMA POKLONE I ZA ONE NAJZAHTJEVNIJE

kofer, hrvatski brend, gin, gin i tonic, a most unusual garden

Dućan kofer. u centru grada već je poznat kao omiljena zagrebačka destinacija za obavljanje božićnog shoppinga pred kojim se redovito, u prosincu, nalaze redovi. Bez obzira na to što ove godine nije tako, blagdansko veselje i darivanje nisu otkazani, niti ograničeni i, ne, za to vam ne treba propusnica, a osim u gradu, originalne darove možete pronaći i na adresi Horvaćanska 3 te u pop up dućanima u City Centru one i Arena Centru te na online shopu. 

Upravo je online kupovina najlakši način za obradovati one od kojih ste razdvojeni, a kofer. je odabir darova doveo na novu razinu. Ne samo da je većina poklon paketa, među kojima se nalaze kofer. kuglice s ginom te kofer. gin box, zapakirana u kutije koje krasi omot s božićnim motivima, već uz svaku kupnju možete dodati i originalnu čestitku. Za ilustracije na kofer. čestitkama zaslužne su mlade nade hrvatske umjetnosti s Likovne akademije, a vrijedni kofer. tim u njih piše poruku koju želite. 

kofer, gin, gin i tonic, ginfluencer, pokoni.

Kako biste se osigurali da će vaša pošiljka stići na vrijeme, preporučujemo da narudžbu ostvarite do 21. prosinca., a kofer. paketi odnedavno ne samo da putuju po dijeloj Hrvatskoj, nego i Europskoj Uniji, jer je webshop preveden na engleski, njemački i slovenski

koferponudiosim ranije spomenutih poklona s premium ginom, tonicom i začinima, nalaze se i čajevi, keramičke šalice, mirisne svijeće ručno rađene od sojinog voska, rokovnici, posteri i još pregršt toga… Kako bismo vam olakšali blagdanski shopping i navigiranje kroz kofer. ponudu, njegov tim  je pripremio malo drugačiji vodič za kupnju poklona. 

ZA ONE KOJI OBOŽAVAJU BITI DOMA 

Svi imamo onu jednu kolegicu ili prijateljicu koja je, ispod glasa, izjavila da joj odgovara ovaj lockdown jer obožava biti doma. Jednostavno, ona uživa biti ušuškana pod dekicom, gledati božićne filmove i razgovarati s biljkama, a kako biste joj poboljšali cozy atmosferu kod kuće predlažemo da joj poklonite jednu od kofer. mirisnih svijeća.

Uz one s mirisom gin tonica koje se kriju u recikliranim bocama Hendrick’s gina, postoje i one u limenkama obogaćene različitim aromama, duhovitim natpisima i ilustracijama. Zidove joj možete ukrasiti duhovitim natpisima i ilustracijama. Zidove joj možete ukrasiti posterom “Ginfluencer” kojeg je kofer. tim kreirao u suradnji s hrvatskim brendom Beside. U cijeloj ovoj slici još jedino nedostaje vrući čaj i keramička šalica, a i to ćete pronaći na kofer. policama.

ZA ONE KOJI ŽELE ISKUSTVO BARA KOD KUĆE 

Sve znamo, jedino su okupljanja u manjem broju dopuštena, tako da planirane tulume za Badnjak i Staru godinu moramo otkazati. Ali, barem možemo prednosti dati kvaliteti umjesto kvantiteti. Zašto se ne biste sa svojim ukućanima, za predloženi budžet, razveselili toliko dobro opremljenim kofer. gin boxem da ćete imati dojam da se nalazite u najboljem svjetskom baru? Izbora je pregršt, a gotovo se u svakoj poklon kutiji nalazi boca premium gina, pa i onih hrvatske proizvodnje, tonic, začini koji komplementiraju aromama ostalih proizvoda te slamke.

ZA ONE KOJIMA JE NAJTEŽE KUPITI POKLON (ZA MUŠKARCE) 

Potraga za idealnim poklonom za muškarca ponekad je zaista zahtjevna, a u koferu. smatraju da su osmislili idealan dar za one koji su se ove godine odlučili okušati u kuhanju vlastitog vina ili gina, kad ga već ne mogu piti u kućicama. U kofer. ponudi nalazi se staklena kutija sa začinima, u kojoj se nalazi čak 6 vrsta dehidrata i začina koji se međusobno mogu kombinirati i stvarati jedinstvene okuse, a osmislili smo i poseban “Mulled Wine” začin kako biste sve mogli odvesti na višu razinu. I natjecanje tko radi najbolje kuhano vino ili gin može početi! 

ZA HEDONISTE I ONE KOJI IMAJU SVE 

Onima koji imaju sve teško je nešto kupiti, ali ih se nikako ne smije zaboraviti prilikom darivanja. Takvima je, baš kao i hedonistima koji beskrajno uživaju u životu, najbolje priuštiti neko iskustvo. Zato je kofer. u suradnji s pastry cheficom Ivanom Čuljak, koja stoji iza brenda Neka Jedu kolače, osmislio posebne pakete u kojima se uz njezinu tortu, nalaze i gin boxevi te čestitka. Ma može li bolje od uživanja u slatkom desertu i jednako slasnom gin tonicu? 

Svi su ovi proizvodi dostupni za kupnju putem online shopa www.kofer.hr te dućanima na adresama Gundulićeva 13, Horvaćanskoj 3 te u City Centru one East i Arena Centru.

Čitav asortiman, koji krije ponudu poklon paketa te premium ginovi, čajeva i začina možete pogledati na službenoj stranici brenda ili na Facebook Pageu te Instagram profilu

 

Foto: © kofer.