kofer. IMA IZNENAĐENJE ZA KRAJ GODINE: POTRAŽITE GA NA NOVOJ ADRESI U CENTRU ZAGREBA

kofer, mesnička, zagreb

Dream big, rekli su im, i to su i učinili! kofer. je otvorio vrata na novoj adresi u centru Zagreba, u Mesničkoj ulici 6, a s promjenom lokacije stigli su i brojni noviteti! Prostor u Mesničkoj je puno veći, pa su imali više polica za popuniti te se iz tog razloga sada u kofer. ponudi nalaze i hrvatska vina, pjenušci, šampanjci, čokolade domaćih proizvođača…

“Iako nam je naš prvi dućan u Gundulićevoj, koji je otvoren godinu dana nakon nastanka brenda 2017. godine, prirastao srcu, bilo je vrijeme za promjene. Taj maleni prostor više nije mogao podržati naše želje i ideje pa smo se ove jeseni posvetili pronalaženju nove lokacije. I našli smo je, i to svega nekoliko metara od one prvotne, kako bi nas kupci što lakše pronašli”, izjavila je Irena Mićić, suvlasnica brenda.

Ideja je bilo puno, a sve ih je vjerno prenijela u novi prostor arhitektica Lana Trobentar Šimunić iz arhitektonskog ureda Lunixar.

“Svod od opeke bio je glavna odrednica prilikom kreiranja novog uređenja. Pod se bojom prilagođava boji opeke na svodu te se ‘uzdiže’ na zidove, namještaj i pult kako bi se dobio dojam stvarnog zalaženja u ‘kofer’ lijepih proizvoda.”, izjavila je arhitektica.

Osim prodajnog prostora kojim dominira glavni pult iza kojeg se nalaze začini u rinfuzi, u interijeru se nalazi i skriveni, “unseen” dio. Velika novost krije se u keramičkim posudama iza pulta jer se u njima nalaze začini u rinfuzi nastali u suradnji s brendom Botanica. No, nije riječ samo o začinima i dehidriranom voću za koktele, već o punom širem spektru aroma, od začina za kolače te onih koji su namijenjeni svakodnevnoj uporabi u raznim kulinarskim kreacijama.

Kupci će se prilikom kupnje moći i dodatno educirati o svakom pojedinom začinu i doznati s čime ga najbolje upariti, mogućnost kupnje točno željene gramaže velika je prednost.

“Uskoro ćemo otvoriti i drugi dio našeg prostora u kojem ćemo, u suradnji s iskusnim barmenima, održavati radionice i degustacije gina, vina i viskija”, otkriva Marija Matković, suvlasnica brenda.

Police novog kofer. dućana krase i dalje premium ginovi, tonici, čajevi, svijeće od prirodnog voska i keramičke šalice te već spomenuti začini u svim veličinama pakiranja, pa i oni u rinfuzi. 

Pronaći ćete i proizvode nastale u suradnji s mladim talentiranim umjetnicima i dizajnerima kao što su platnene torbice, ukrasne vrećice za boce i čestitke… No, najveći novitet je svakako selekcija vina hrvatskih vinarija – Kota, Bora, Apolitico, Voštinić Klasnić i Matković samo su neke od njih. Uz to su pripremili i pjenušce, kao i čaše za vina, pjenušce i koktele. 

Ljubiteljima vina svidjet će se i wine stopperi u životinjskim oblicima, za amaterske koktel majstore pripremili su žlice za miješanje te jiggere, a sve potrebno za ukusno piće nalazi se i dalje iskombinirano u njihovim poklon kutijama. Kako i inače surađuju s hrvatskim proizvođačima, logično je bilo i da kontaktiraju one koji se bave proizvodnjom čokolade poput Taman Chocolates i Vrsna, kako bi njihova premium gift ponuda bila potpuna!

Ako ste u potrazi za originalnim božićnim darom, zaputite se na koferovu novu adresu Mesnička 6 i otkrijte sve hedonističke novitete koje su pripremili! Više informacija možete pronaći na službenoj stranici brenda www.kofer.hr te na Facebook Pageu te Instagram profilu.