MLADI PODUZETNICI POKRENULI POSAO USRED PANDEMIJE: UPOZNAJTE THE BURA STORE

the bura store, kreativni posteri, ljubimci, pas, hrvatski brend

Od ruševina uzrokovanih potresom u Zagrebupreko najljepše terase u Ilici, do ureda tvrtke The Bura Store, u čijem se webshopu mogu kupiti personalizirani i kreativni posteri ljubimaca. Mladi poduetnici, svi redom ljubitelji životinja, Ivana, Ina, Katarina i Sven, upravo su na ovoj terasi dobili ideju za novi poduzetnički pothvat koji je nakon par mjeseci predanog rada ugledao svjetlo dana ni manje ni više – tik prije drugog lockdowna. 

the bura store, kreativni posteri, hrvatski dizajn

Jedna od suosnivačica ove zanimljive ideje, Ivana Rakamarić, otkriva kako se ideja o webshopu javila jedne ljetne večeri na terasi Ilice 33 dok su Katarina i ona ispijale čašu vina u društvu bure i pričale o budućnosti koja ih čeka.

“Sve je nekako imalo smisla i odlučile smo pokušati. Odmah smo znale da nam treba pojačanje i u projekt su ušli Ina i Sven. Nakon par mjeseci istraživanja i pripreme, krajem studenog webshop je bio spreman i krenuli smo u ovu avanturu”- izjavila je Ivana.

the bura store, kreativno, hrvatski dizajn, kreativni posteri, ljubimci

Da je ovo ideja koja nosi i društvenu vrijednost, potvrđuje inicijativa suosnivača da se dio iznosa donira. Naime, u The Bura Storeu vjeruju kako svaki ljubimac zaslužuje svoju priču i svoj zauvijek dom, stoga će se svaki mjesec udružiti s azilom ili udrugom za pomoć životinjama tepomoći putem stranice Podrži/Udomi. Također, od svake narudžbe, 10 posto će donirati azilu ili udruzi s kojom rade taj mjesec. 

IME TVRTKE NOSI SVOJU POSEBNU PRIČU 

Tvrtka nosi ime po Buri, mješanki koja je i sama udomljena i koja zadnjih par godina u sigurnom i toplom domu, ali i uredu tvrtke u kojoj je suosnivačica redovno zaposlena.

the bura store, udomi, ljubimci, kreativni posteri, hrvatski dizajn, kreativci

“Buru smo našli prije tri godine na cesti u dosta lošem stanju. Trebala je ostati kod mene samo par dana na čuvanju, ali zaljubila sam se na prvi pogled i udomila ju. Od prvog dana je krenula sa mnom i u ured tako da već tri godine “radi” kao Junior Happiness Manager i najomiljenija je kolegica svima u uredu. Radne navike joj nisu strane i baš zato smo odlučile da Bura bude neslužbeni CEO i da webshop nosi njezino ime.” – dodala je Ivana

The bura store, kreativni posteri, ljubimci, udomi, hrvatski dizajn

Bura uživa na terasi

Čini se kako je ideja bila doista pun pogodak, jer su narudžbe već krenule.

˝Prvi dojmovi su odličninarudžbe su krenule, a posteri super izgledaju. Sljedeći korak nam je otvaranje prema tržištu EU, a nadamo se jednog dana i šire.˝ – zaključila je Ivana.  

the bura store, ljubimci, kreativni posteri, hrvatski dizajn, kreativci

Ukrasite i vi svoj dom nekim od originalnih ili kreativnih postera ljubimaca iz Burinog webshopa: www.theburastore.com

the bura store, kreativni posteri, ljubimci

Ovaj kreativan brend možete pratiti i na društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

 

 

Foto: © The Bura Store