POLAKO SE BLIŽI NAJLJEPŠI DIO GODINE: ZAVIRITE U BOŽIĆNU PONUDU JYSK DEKORACIJA

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

Nova kolekcija božićnih dekoracija stigla je u JYSK trgovine. U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, božićno drvce ali i dodatci za dekoriranje blagdanskog stola koji će posebno uljepšati domove tijekom zimskih blagdana.

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

TRADICIONALNI BOŽIĆ

Tradicionalni Božić ove je godine glavni izvor inspiracije. Prevladava crvena boja u svim nijansama koju možemo pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti s printom ili specifičnim blagdanskim dezenima poput jelovih grana, češera, jelki, zvjezdica i pahuljica.

Budući da se u blagdansko vrijeme češće prisjećamo djetinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirirane pričama iz djetinjstva. Likovi kao što su vilenjaci, sobovi i snjegovići, anđeli ili drveni vojnici, podsjećaju nas na klasične božićne priče i tu fascinaciju čitajući ih. Djeci, ali i odraslima koji nisu zaboravili svoje djetinjstvo, ovakvi detalji sigurno će ih razveseliti.

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

BOŽIĆNI STOL

Više od svega, susret s obitelji i druženje s voljenima blagdane čine tako posebnim. A božićni stol je onaj oko kojeg se okuplja cijela obitelj kako bi razgovarali, nasmijali i zajedno uživali u dobroj hrani. Budući da je božićni stol tako važan element u priči o Božiću, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za stol.

Zlatni pladanj, pometači ili pribor za jelo u kombinaciji s par grančica ili češera na salvetama dati će stolu potpuno drugu dimenziju a stolice s presvlakom u obliku soba pretvorit će božićni stol u mjesto puno čarolije. Kad se dodaju još razni lampioni, svijeće i božićni svijećnjaci i obični svakodnevni tanjuri će zablistati na blagdanskom stolu za pamćenje.

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

LIMITIRANA KOLEKCIJA NORDIC MOOD CHRISTMAS

Limitirana kolekcija Nordic Mood dio je božićne ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji. „Ništa nije više povezano s lijepim sjećanjima kao što je to Božić, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo proslaviti tradiciju i radost s kojom smo Božić doživjeli kao dijete. Na primjer, naše figurice Orašara nas podsjećaju na bajke i čarobne božićne priče, slavnog danskog pisca Hans Christian Andersena”, kaže Tina Nymann, Category Buyer u JYSK.

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji. Tradicionalne božićne boje sada ustupaju mjesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i mirnoću. Čak i umjetna božićna drvca izgledaju prirodnije nego inače, oponašajući boje i oblike pravog drveća iz prirode.

“Kolekcija je savršeno sinkronizirana s našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tijekom ovog razdoblja, tama zime u kojoj Božić blista poput svjetla nade, jednostavan i klasičan dizajn s modernim detaljima i oblicima”, kaže Tina Nymann.

jysk, božić, božićne dekoracije, interijeri

Kolekcija božićnih dodataka i ukrasa za 2021. je stigla u sve JYSK trgovine a dodatno se možete inspirirati uz blagdanski katalog i na Instagram profilu JYSK.hr.