PRVI IKEA FESTIVAL U HRVATSKOJ OD 2. DO 14. TRAVNJA

Prvi put u Hrvatskoj IKEA FESTIVAL priprema brojna zanimljiva događanja. Za vrijeme trajanja dvotjednog festivala očekuju vas modna revija Zorana Aragovića, kuhanje švedskih specijaliteta, aktivnosti za djecu i mnogo kreativnih radionica. Posjetite robnu kuću IKEA od 2. do 14. travnja i uživajte u zabavnim iznenađenjima koje su pripremljene za sve generacije.

MODNA REVIJA

Kreacije modnog dizajnera Zorana Aragovića karakteriziraju neobične, ali skladne, kombinacije boja i uzoraka, baš kao što su IKEA tekstili. Poznatiji kao BiteMyStyle fashion design kreirao je posebnu kolekciju od 20 odjevnih komada koju će predstaviti na IKEA festivalu. Želiš li uživati u kreacijama? Osiguraj svoje mjesto u prvom redu na www.ikea.hr/modna-revija.

IKEA KREATIVNE RADIONICE

Tekstile možete različito kombinirati i tako unijeti svježinu u prostorije svojeg doma. Mnogo je načina – vrlo su laki i pristupačni te će ih stručni edukatori rado podijeliti s vama. Tijekom IKEA festivala očekuju vas zanimljive i zabavne radionice, te savjeti i trikovi za uređenje doma. Prijavite se na www.ikea.hr/kombiniraj-i-osvjezi-tekstilima.

Na radionici o organizaciji života kod kuće – „PAMETNO ODLAGANJE U CIJELOM DOMU“ naučit ćete odlagati uz mnoštvo praktičnih savjeta o tome kako planirati i rješavati potrebe za odlaganjem na pametne i kreativne načine. Bit će ponuđena kreativna rješenja koja će vaš dom učiniti osobnijim te stvoriti više slobodnog prostora.

Sve informacije o radionicama za djecu i odrasle, kao i ostalim događanjima potražite na službenoj IKEA stranici ili Facebook eventu.

Foto: © Ikea