POČINJE THE MISSADVENTURE – PRVI INTERNACIONALNI BLOGGING FESTIVAL

Sanjate li o ulasku u svijet poduzetništva, poslu blogerice ili digitalnog nomada, The MissAdventure Festival je pravo događanje za vas. Prvi internacionalni festival koji se održava od 17. do 19. svibnja 2019. godine u Hrvatskoj, povezat će poznate svjetske blogerice, poduzetnice, influencerice i sve žene koje žele biti uspješne. Jedinstveni koncept festivala osmislila je poduzetnica i osnivačica The MissAdventure zajednica Paola Crevatini Rebsamen, a omogućuje networking, učenje i zabavu.

Tijekom ugodnog vikenda, posjetiteljice će dobiti informacije o brendiranju, financijama, komunikaciji, digitalnom marketingu i društvenim mrežama. Prilika je to za povezivanje s brojnim predstavnicima medija, brendova, sponzorima, kao i ostvarivanje potencijalnih suradnji u budućnosti. Osim brojnih poslovnih mogućnosti, imate jedinstvenu priliku posjetiti istarski dvorac Belaj u kojem će se The MissAdventure Festival održati. Inspirirajte se pričama uspješnih žena i počnite pisati prve stranice svog novog života. 

PROGRAM FESTIVALA

Festival je koncipiran u tri dana, tijekom kojeg imate priliku naučiti važne korake za poslovanje, digitalni marketing, networking, monetiziranje svog posla ili poslovne ideje, suradnju s brendovima, razvijanje društvenih mreža i pisanje sadržaja. Festival počinje 17.05. u 18 sati, pićem dobrodošlice u Hotelu Amfiteatar u Puli. Prilika je to za upoznavanje sa sudionicama festivala, kao i osnivačicom i poduzetnicom The MissAdventure Festivala, Paolom Crevatini Rebsamen.

Drugi dan festivala, 18.05. očekuje vas mnoštvo predavanja i radionica. Neke od govornica festivala su Marina Comes, Alis Marić, Natalia Cohen, Paola Crevatini Rebsamen, Maša Butara i brojne druge. Između predavanja koje će se održati u dvorcu Belaj, imat ćete priliku uživati u predivnom pogledu na Istru uz piknik i ugodno druženje sa sudionicama. Festival završava 19.05. u jutarnjim satima, zajedničkim obilaskom amfiteatra u Puli. Detaljan program potražite na linku.

UPOZNAJTE SPONZORE 

Prvi The MissAdventure festival održava se uz potporu i sponzorstvo nekoliko važnih brendova, ustanova i pružatelja usluga poput FlixBusa, Mobility Partnera, Intimine, Palmazul, Peter Thomas Roth kozmetike, Lindta te TZ Istre i Pule. FlixBus je njemački autobusni operater koji pruža usluge prijevoza putnika na međugradskim i međunarodnim autobusnim linijama. Lansiran je 2013. godine, a nudi alternativan i zeleni način putovanja prilagođen svačijem budžetu. Zahvaljujući inovativnom poslovnom modelu i tehnologiji, u manje od četiri godine, bivši njemački start-up uspostavio je najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija. FlixBus u brojkama: 200.000 dnevnih veza s 1.200 destinacija u 26 zemalja.

Intimina je švedski brand koji nudi prvi i jedini izbor proizvoda namijenjenih isključivo svim aspektima ženskog intimnog zdravlja. Inovativnim pristupom lansirali su proizvode koji žene od prve menstruacije do menopauze.  Lindt je jedan od najpoznatijih proizvođača čokolade i pralina na svijetu u čijim čokoladnim kreacijama uživa cijeli svijet. Prestižna tvornica čokolade osnovana je 1845. godine u Švicarskoj i ubrzo postala simbolom te zemlje. Prepoznatljiv okus i mekoća čokolade, djelo je Rudolfa Lindta koji je usavršavao proizvodnju i napravio čokoladu koja se topila u ustima tzv. “chocolat fondant”. Predanost Lindta u osmišljavanju novih recepata i kombinacija, pozicionirali su ih na vrh najboljih majstora slastica. 

OSIGURAJTE KARTE DO 15.05.

Odbrojavanje do MissAdventure Festivala je počelo. Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta, a zadnji rok za prijavu je 15.05. Cijena je 250 eura, a uključuje welcome drink u petak 17.05, cjelodnevne radionice i događanja na festivalu 18.05.  i obilazak Arene u nedjelju 19.05. Detaljan programa pogledajte na linku i rezervirajte svoje mjesto uz popust od 20% uz kod Save20. Cijena VIP karte je 350 eura i ostalo je još samo 5 raspoloživih mjesta. VIP festivalska karta uključuju i goodie bags u vrijednosti 250 eura s dodatnim profesionalnim fotoshootingom u Areni. Prijavite se na linku i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

 

Foto: © The MissAdventure