IKEA JE DIZAJNIRALA SOBE INSPIRIRANE INTERIJERIMA POZNATIH SERIJA

Koliko puta vam se dogodilo da poželite urediti stan prema interijeru omiljene serije? Ako je vaš odgovor potvrdan, glavom ste kimnuli barem nekoliko puta, serijofil ste i ljubitelj interijera, ova priča će vam zasigurno privući pažnju. Serije koje su osvojile veliku gledanost u cijelom svijetu, privukle su pažnju najpoznatijeg švedskog lanca trgovina namještaja. Zahvaljujući IKEI, možete živjeti u nekim od vaših omiljenih fikcija, osjećati se da ste dio poznate serije i poistovjetiti se s omiljenim likom u vlastitom domu.

IKEA je pokrenula reklamnu kampanju u Arapskim Emiratima koja je privukla pažnju diljem svijeta, od SAD-a do Europe. Kampanja pod nazivom “Ikea Real Life” sastoji se od reklamiranja nekih od najpoznatijih televizijskih interijera s pravim namještajem i dekoracijama za prodaju u katalogu tvrtke. Izabrane su sobe serija “The Simpsons”, “Friends” i “Stranger Things”.

Interijer & dekoracije prema interijeru serije “The Simpsons”. Foto: © Ikea

Tijekom dva mjeseca napornog rada kreativni tim IKEE-e stvorio je ideju i okupio proizvode koji odišu nevjerojatnom sličnošću s onima koji ukrašavaju setove na omiljenim nam serijama. Koncept je osmišljen uz dodatnu pomoć 3-D softvera za dizajn. Osim što se pojavljuju u oglasima i izdanjima Ikea kataloga, kampanja će također stvoriti stvarni izgled, a sobe će se oživjeti u nekim Ikeinim trgovinama na Bliskom istoku.

Soba iz poznate serije “Friends”

“Ikea tim je mjesecima radio s kreativnim osobljem koje je provjeravalo stotine predmeta dok nisu pronašli one koji se savršeno uklapaju u kampanju. Bio je to veliki zajednički napor koji je završio nevjerojatnim rezultatom. To je ono što Ikea predstavlja, mjesto gdje svatko može donijeti bilo koju ideju koju vidi ili želi oživjeti”- rekao je direktor IKEE u UAE, Vinod Jayan.

Ikea koncept prema seriji “Stranger things”. Foto: © Ikea

Sada ste već sigurno potvrdili da sve što sanjate, IKEA može omogućiti, a mi se radujemo napretku kampanje i idejama koje će biti inspirirane novim serijama i filmovima.

Pratite nas na ➡ Instagramu

Foto: © IKEA 


Pročitaj još:

NEOBIČAN STOLAC S POTPISOM NOVOZELANDSKOG DIZAJNERA CLARKA BARDSLEYA

KAKO KOMBINIRATI BOJE U ŽIVOTNOM PROSTORU?