IKEA SLAVI DOPRINOS ŽENA ČOVJEČANSTVU: U PRODAJI JE DRUŠTVENA IGRA “STRAŠNE ŽENE”

fierce women

Društvena igra ”Strašne žene” koja slavi doprinos žena čovječanstvu, od prosinca je dostupna u robnoj kući IKEA. Ovaj proizvod jedan je od pet pobjedničkih projekata natječaja Odvažna, kojim se podupire razvoj ženskog poduzetništva u Hrvatskoj.

Foto: © Ivana Nobilo

U tvrtki IKEA, ravnopravnost je ljudsko pravo i u skladu je s njihovim vrijednostima. Žele doprinijeti stvaranju društva u kojemu će žene i muškarci imati jednake mogućnosti za zapošljavanje i napredovanje te biti jednako zastupljeni na vodećim i drugim pozicijama. Zato će sav prihod ostvaren od prodaje biti doniran novom izdanju natječaja Odvažna.

Ova se društvena igra sastoji od 60 karata s originalnim ilustracijama i biografijama odabranih žena, a ilustriralo ih je osam hrvatskih umjetnica. Među strašnim ženama su i tri iz Hrvatske, spisateljice Ivana Brlić Mažuranić i Marija Jurić Zagorka, kao i heroina Nada Dimić.

Osim u Ikei, društvenu igru možete naručiti preko Facebooka, Instagrama i službene web stranice na kojoj možete pogledati popis svih prodajnih mjesta i dobiti informacije o projektu. Hrvatska verzija igre dostupna je trenutno ekskluzivno u poslovnici IKEA Zagreb. Podržite ‘Strašne žene’!

Foto: © Nina Đurđević


Pročitaj još:

PORTRETI ALEXANDRE DILLON GOVORE VIŠE OD TISUĆU RIJEČI

KOREJSKI UMJETNIK IZRAĐUJE REPLIKE FOTOAPARATA OD PAPIRA

ŠETNJA ULICAMA LONDONA KROZ FOTOGRAFIJE ALEXA BARTSCHA