SINÉAD O’CONNOR PREMIJERNO U ZAGREBAČKOJ TVORNICI KULTURE

sinead o'connor

Poznata irska kantautorica i dobitnica nagrade Grammy, Sinéad O’Connor nastupit će premijerno u Zagrebu 15. siječnja. Postala je poznata 1990. godine obradom Princeove pjesme “Nothing Compares 2 U”, a nastavak glazbene karijere popraćen je brojnim kontroverzama kroz politički aktivizam, stavove o religiji i ženskim pravima.

Iako su je pratili brojni skandali, O’Connor u posljednjih nekoliko godina niže glazbene uspjehe i nastupe po Irskoj, kontinentalnoj Europi, uskoro Hrvatskoj, a nakon nje slijedi i američka turneja. Jedan od najpopularnijih pop klasika ‘Nothing Compares 2 U’ koji vole sve generacije, ponovno se vraća na radio postaje. Osim starih hitova, Sinéad ima nekoliko objavljenih albuma koji su zadobili veliku pozornost ljubitelja pop glazbe.

Među njima su albumi ‘Faith and courage’ iz 2012. godine, ‘Thrown down your arms’ iz 2005. godine i ‘How about I be me (and you be you)?’ iz 2012. godine. U Tvornici Kulture Zagreb nastupit će pred 1200 posjetitelja, a cijena karte je 200 kuna. Ostane li slobodnih mjesta na dan koncerta, cijena će biti 220 kuna, dok su VIP mjesta dostupna po cijeni od 290 kuna.

Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.