VOLITE FILM PRLJAVI PLES? SECRET CINEMA OVO LJETO PRIPREMA SPEKTAKL U LONDONU

Ako ste ljubitelji filma, 2020. godinu ćete sigurno pamiti po dobrom. Za jedinstveno iskustvo gledanja, slušanja i uživanja u kinematografiji pobrinuo se Secret Cinema koji ovo ljeto u Londonu priprema impresivni događaj, a u samom središtu je film ‘Prljavi ples’. Iako je prošlo 33 godina od snimanja, ovaj kultni plesni film ne prestaje privlačiti pažnju.

Za one koji ne znaju što je Secret Cinema, to je tvrtka koja na tajnom mjestu organizira večeri napetosti i spektakla koji nadmašuju sva očekivanja. Obučeni ste kao glumci u filmu, možete se uklopiti s gomilom ili zauzeti središnju pozornicu jer vam stvarnost zamućuje stvarnost priče. Od projekcija filmova u napuštenim zgradama u Londonu, do velikih produkcija u praznim prostorima Secret Cinema spaja kino, glazbu. umjetnost, kazalište i ples. Stvaraju jedinstvene prostore za društvena okupljanja, avanture i otkrića u kojima oživljavaju filmske priče.

Foto: © Wikipedia /http://www.dirtydancingonstage.com/

Osim najavljenog ‘Prljavog plesa’ do sada su održali i druga događanja inspirirana filmovima ‘Stranger things’, ‘Blade runner’ i ‘Moulin Rouge’. Umjetnička rekonstrukcija ‘Prljavog plesa’ u režiji Secret Cinema održat će se u srpnju 2020. godine i trajati dva tjedna. Posjetitelji će se teleportirati u ljeto 1963. godine u odmaralište Kellerman. Tamo će se opustiti i pobjeći od neprestane gradske vreve, krenuti na put samootkrivanja i euforične transformacije, baš kao i glavna glumica Baby u filmu.

Lokacija održavanja je tajna, a bit će poznata dva tjedna prije samog otvaranja. Za sada je poznato da se odvija u  velikom vanjskom prostoru, a sami događaj će sadržavati glazbu uživo, satove plesa i razne aktivnosti koje su se odvijale i u samom filmu. Ako planirate posjetiti ovaj jedinstveni događaj, počnite razmišljati o nekom zanimljivom outfitu. Cijene ulaznice se kreću od 63 do 91 funti po danu, a karte možete kupiti na službenoj stranici Secret Cinema. Sve informacije o događanjima i novosti, pratite i na njihovim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.

 

Foto: © Secret Cinema


Pročitaj još:

VANS KOLEKCIJA U ČAST FRIDE KAHLO & NJEZINIH UMJETNIČKIH DJELA

TUGA & SLAVA, NOVI FILM PEDRA ALMODÓVARA U KINIMA OD 28. STUDENOG

ANDY WARHOL SE VRAĆA U TATE MODERN S VELIKOM ‘POP-ART’ RETROSPEKTIVOM