NAŠLI SMO PLANERE KOJI ĆE VAM ULJEPŠATI ŽIVOT – UPOZNAJTE HAPPY PLANNER LAND

Ako želite ostvariti privatne i poslove ciljeve, prvo trebate naučiti organizirati odluke koje ste donijeli. Organizacija vam pomaže smanjiti stres od svakodnevnog i kroničnog kaosa u vašem životu. Daje vam moć da upravljate količinom posla i podsjeća vas odakle početi kad nemate puno vremena.  Dobra organizacija također pomaže da pronađete ono što tražite, stignete na sastanke na vrijeme i obavite sve što morate tijekom dana.

Kako bi organizacija vremena, obaveza i ciljeva bila dizajnirana upravo po vašoj mjeri, slovenski brend ‘Happy Planner Land’ kreirao je posebne planere koji će vam to omogućiti.  Dizajnerica Janja Fortin ispričala nam je sve detalje o projektu koji osim praktične, ima i hvale vrijednu humanitarnu stranu.

Happy Planner Land je dizajniran kako bi vam pomogao organizirati život na staromodan, ali još uvijek chic i ekstravagantan način. Namijenjen je svim damama koje vole lijepe, ali i završene stvari. Činjenica je da se možete  vrlo lako dovesti u situaciju da ne živite vlastiti život punim plućima. Papirnati planer vam pomaže da ostanete organiziraniji i omogućuje da odložite telefon, uzmete olovku i odvojite vrijeme da se stvarno usredotočite na sebe i svoje ciljeve.

Svi planeri su ručno izrađeni s puno ljubavi i pažnje, od omota do tiska i pakiranja. Imaju elegantan dizajn koji ih čini savršenim dodatkom za odlazak na poslovni sastanak, u školu ili na bilo koje drugo događanje, a pomoći će vam da izgledate još sofisticiranije.

Kompletan koncept Happy Planner Land-a je pomoći vam da pronađete nešto što će odgovarati vašim potrebama, zato vam dopuštamo da odaberete ono što vam treba, od naslovnice do unutarnjih stranica. Projektni tim brenda Happy Planner Land smo moja draga mama i ja. Bez nje ne bih mogla sve sama obaviti. Pomaže mi u svim koracima, a i mnogo je praktičnija od mene. Pomaže mi da ostanem motivirana i iznad svega, prizemljena”, započela je svoju priču Janja Fortin.

HAPPY PLANNER LAND POMAŽE POTREBITIMA

Na službenoj web stranici brenda ‘Happy Planner Land’ i njegovim društvenim mrežama primijetit ćete hashtag #palcicapomagacica. Suradnja s „Palčica Pomagačica u dobrodelnim škratkama“ znači da svakom kupnjom planera pomažete nekome u Sloveniji. Janja nam je ispričala više detalja o ovoj organizaciji i odluci da svojim proizvodom nekome pomogne.

“Od svake kupnja planera ili nekog Happy Plan dodatka putem naše web stranice, doniramo organizaciji pod nazivom Palčica pomagalčica u dobrodelnim škratkama. Happy Planner Land ima misiju da vam pomogne da kontrolirate svoj život i budete sretni. Oduvijek sam uživala pomagati ljudima, na bilo koji način. Vjerujem da su moji roditelji i njihov odgoj imali velikog udjela u tome.

Učili su me da budem dobra osoba i pružim ruku onome kome je potrebna. Otprilike u isto vrijeme kad sam osnovala ovu tvrtku, velika medijska pažnja bila je usmjerena na organizaciju pod nazivom ‘Palčica pomagalčica u dobrodelnim škratkama’ i priču o Krisu Zudichu koji boluje o rijetke genetske bolesti, spinalne mišićne atrofije.

Organizacija je skupljala donacije za lijek Zolgensma i Krisov odlazak u Los Angeles UCLA gdje ga je primio. Pratila sam priču od početka do sretnog kraja i stvarno me je duboko dotaknula. Tada sam shvatila da ne samo da želim zadovoljiti svoje kupce s personaliziranim i šik planerima, već želim promijeniti život ljudi, posebno djece, kojima je naša ruka zaista potrebna. To je bio glavni razlog zašto sam im se obratila i jako mi je drago što jesam”, ispričala je Janja.

SVAKI PLANER IMA SVOJU PRIČU I ZADATAK

Moto brenda Happy Planner Land je ‘Don’t search for happiness, create it’, a planeri su osmišljeni kako bi vam pomogli da kontrolirate život i budete sretni dok to radite. Pomažu vam planirati dan, tjedan, mjesec, pratiti ciljeve, navike i želje, ali i dan po satima. Ova mala knjiga pomoći će vam da svoj život kreirate kako ste zamislili i napravite više mjesta za zabavu i kreativnost.

Svaki planer je dizajniran tako da imate više izbora pri odlučivanju o tome kako bi trebao izgledati izvana i iznutra. Savršeno će odgovarati svim vašim potrebama, zadacima i željama, no nije pretjerano velik, zbog čega ne morate strepiti da nećete popuniti sav prazan prostor. U ponudi je  ‘Happy Package’ za nju i njega, ‘Happy Fluff‘, ‘Happy Sparkle’ i ‘Happy Gem’.

“Prije dizajniranja omota svakog planera napisala sam što bih željela da svaki od njih predstavlja i koje dublje značenje želim da projicira na vas. Htjela sam nešto što predstavlja slobodu. Kao ptica koja leti beskrajnim nebom i ima pogled na sve stvari odozgo – kako bi vas podsjetila da uvijek gledate cijelu sliku i shvatite što je zaista važno u životu, što vam daje slobodu misli i srca. Nazvala sam je ‘Happy Fluff‘, jer to je uvijek prva stvar koja mi se pojavi u mislima kad se radi o pticama”, objasnila je dizajnerica.

Drugi planer se zove ‘Happy Sparkle’, baš kao što dijamant predstavlja savršenstvo koje nadahnjuje kreativnost i maštu, otvarajući um „novom“ i „mogućem“. Potrebno je gledati izvan prepreka u životu, pronaći nešto donosi snagu i hrabrost da zasjate, blistate i pronađete svoje istinsko ja.

“U početku su trebala postojati samo dva dizajna, ali željela sam nešto što predstavlja snažne i smirujuće osobine. Dragi kamen je poznat kao kamen koji predstavlja samokontrolu i pruža dodatnu snagu povezivanja s različitim stanjima uma. Naziv Happy Gem bio je samo kraći i slađi, a ima i drugo značenje – Ti si moj dragulj – moj dijamant. Kao što sam već rekla u prethodnim odgovorima, zaista sam svojim kupcima željela dati opciju da odaberu korice za planere koje odgovaraju njihovim željama i potrebama, kao i samu unutrašnjost.

Na web stranici možete pronaći dvije različite opcije za unutarnje stranice. Jedna se zove ‘Lifestyle’ – stranice su dizajnirane na način koji vam omogućuje da se osim praćenje zadatka, vježbanje i ‘to do’ liste, više fokusirate na svoj lifestyle. Podsjetite se na svoje životne ciljeve, navike, osjećaje i sve na čemu ste zahvalni. Tamo vas čekaju i nadahnjujući citati.

Drugi opcija unutrašnjosti zove se ‘Hourly’ – njegovo ime već govori da je za nekoga tko voli planirati svoj dan do sekunde. Ne sadrži samo listove sa satnim rasporedom i izradom popisa, već će vam i dalje omogućiti da nastavite sa svojim vježbama, planovima obroka i mjesečnim ciljevima. Obje mogućnosti dolaze i s listovima za praćenje budžeta za svaki mjesec, kako bi pod kontrolom imali i svoje financije.

Nedavno sam predstavila i treću opciju unutarnjih stranica pod nazivom ‘Dnevnik’, koja će odgovarati nekome tko se zapravo ne želi organizirati ili želi biti organiziran na svoj poseban način. A možda mu samo treba prostora za pisanje misli. Nadam se da ću u bliskoj budućnosti napraviti nešto više od lijepih kutija koje dolaze s planerima”, najavila je Janja.

U TIJEKU JE DIZAJN PLANERA ZA VJENČANJA

“Osim dnevnih planera, radim i na planerima za vjenčanja, koji će više biti vodič za mladenke i djeveruše, te im pomoći da planiraju svoje vjenčanje do posljednjeg detalja. Bit će dostupan u rano proljeće 2020. godine. Štoviše, želim započeti sa stvaranjem sadržaja koji će potaknuti i ohrabriti žene da se osjećaju dobro u svojoj koži i da žive najbolju verziju svog života. Želim im pomoći da na što učinkovitiji način postignu ciljeve koje su sebi postavili”, najavila je Janja.

Happy Planner Land je brend koji ima velike planove za budućnost, a sudeći po prvobitnim projektima njihov dizajn će ispričati još mnoge kreativne priče. Ženstveni planeri koje se prilagođavaju vašim potrebama i željama, najljepši su dodatak koji možete imati na putu prema ostvarenju svojih želja.

“Planere možete pogledati i u jednom od najljepših ljubljanskih salona ljepote pod nazivom Viki’s Place na Trgu republike 1 i Viki’s Bar u Beethovenovoj ulici 12, u vlasništvu čudesne Viki Leški. Vrlo uspješna poslovna žena koja je zaista velika inspiracija. Voljela bih predstaviti planere i u boutique shopovima u Ljubljani i šire, tako da sam otvorena za suradnju na e-mail: hello@happyplannerland.com“, rekla je Janja.

Planeri su dostupni na službenoj web stranici: www.happyplannerland.com, a sve informacije možete dobiti putem Facebooka i Instagrama.

“Željela bih vam zahvaliti na prilici da podijelim svoju priču i ohrabriti one koji još nisu počeli s planiranjem- nikada nije kasno da organizirate svoj život i da učinite nešto dobro za sebe i druge”, poručila je Janja.

 

Foto: © Happy Planner Land/ Janja Fortin


Pročitaj još:

ROYAL GARDENS COLLECTION & MAGNOLIA SLASTICE: SLATKA PRIČA S DOZOM ELEGANCIJE

JO-JO DESIGN KOLEKCIJA OGRLICA & BROŠEVA KOJA SVAKU ŽENU ČINI POSEBNOM

WANDERLUST BY NIMFA CALYPSO – NOVA KOLEKCIJA TORBI ZA SVE LJUBITELJICE PUTOVANJA