CENTAR ZA KULTURU PREHRANE & ROBERT PARKER: UPOZNAJTE SVIJET VINA U 3 MJESECA

Upoznavati različita vina, njegove okuse, mirise i arome vodi nas u fascinantni svijet enološko- gastronomske kulture. U vinarijama najviše dolazi do izražaja njegova raznolikost, a s njim i težnja da naučimo nešto više o tom aromatičnom piću. Srećom, uz nekoliko trikova i osnovnih pravila lako možete razlikovati i klasificirati vrste vina.

Osim jednostavne podjele na crno, bijelo, rosé i pjenušavo vino, zanimljiva je njihova kombinacija s različitim namirnicama u kojima dolazi do prave eksplozije okusa. Ne morate biti eksperti da biste uživali u vinu, ali uživanje će sigurno povećati otkrivanje novih saznanja. Uz slogan “Ostanite sigurni, pijte mudro”, Centar za kulturu prehrane vam donosi priliku za učenje o vinima sa Robertom Parkerom.

3 MJESECA BESPLATNE EDUKACIJE O VINIMA

Upoznajte svijet vina tijekom 3 mjeseca besplatnog pristupa edukativnim materijalima i člancima koje vam Centar za kulturu prehrane osigurava u suradnji s vodećim svjetskim kritičarem za vina, Robertom Parkerom i renomiranim magazinom Wine Advocate.

Kao vodeća svjetska vinska publikacija, The Wine Advocate sa svojim timom od deset stručnih kritičara godišnje objavljuje više od 30 000 bilješki i ocjena profesionalnih degustacija, zajedno s izvješćima o najuzbudljivijim vinskim regijama.

Ovaj pristup vam omogućuje tri mjeseca besplatnog pristupa i uživanja u bogatoj bazi znanja, pregledavanje više od 400 000 vina i mnoštvo drugih edukativnih članaka recenziranih u posljednjem desetljeću na RobertParker.com.

KAKO SE PRIJAVITI?

Pošaljite mail na: info@kulturaprehrane.hr zaključno sa 29.5.2020. Naslov: Prijava za WA

Centar za kulturu prehrane će vam poslati mail sa kodom koji je potrebno aktivirati prije 31. svibnja 2020. Ako ćete imati dodatna pitanja, stoje vam na raspolaganju i putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

 

Foto: © Centar za kulturu prehrane/ Pexels