OTKRIJTE BOŽICU U SEBI UZ UNIKATAN DIZAJN BRENDA ANKA JEWELRY

anka jewelry

Ženstveni i moderan dizajn brenda Anka pravo je otkriće za svaku ženu koja voli posebne komade nakita. I Ankina priča je posebna, a počela je 2019. godine kao posveta jednoj majci. Dizajnerica Antonija Ivanković kreirala je brend nakita koji nosi majčino ime, a u dizajn je prenijela svu nježnost i toplinu koju majke imaju prema svojoj djeci.

Budući da u svojoj izradi koristi grubi poludragi kamen koji ima snažna ljekovita svojstva i veliku energetsku vrijednost, svaki put kad nosite nakit Anka Jewelry osjetit ćete pozitivnu energiju. Upravo je takav potencijal poludragog kamenja koji u sebi krije veliku moć, a od davnina očarava svojim bojama, teksturama i umirujućim djelovanjem.

NAKIT ZA ŽENE KOJE UŽIVAJU U PRIRODNOJ LJEPOTI

Anka nakit dizajniran je za žene koje njeguju vlastiti stil, vole prirodnost i autentičnost. Uživaju u životu i jedinstvenim komadima nakita koji nadopunjuju njihovu osobnost i čine ih posebnim. Nakit se izrađuje od neobrađenog poludragog kamenja bez rezanja i bojanja, a inspiracija za dizajn su ljepote prirode kao što su koraljni greben i biljke. Postoje stotine različitih vrsta kamenja, a svako od njih ima svoje jedinstvene vibracijske i ljekovite učinke na um, duh i tijelo. Anka Jewelry je svoj poseban dizajn osigurala i one-size veličinom koja pristaje svakoj ženi.

Anka nakit će dodatno istaknuti svaku odjevnu kombinaciju i upriličiti prigodu u kojoj ga nosite. Nakit je izrađen od mesinga, a premazan je 14-karatnim zlatom, ružičastim zlatom i rodijem. Možete izabrati nekoliko različitih modela naušnica, prstenja i narukvica s različitom paletom boja poludragog kamenja. Nakit ćete dobiti u posebno dizajniranim Anka kutijicama uz značenje odabranog kamena.

HUMANITARNA PODRŠKA ZA UDRUGU ‘SVE za NJU’

Do 10.6. svakom kupnjom Anka Jewelry nakita izravno donirate 10% udruzi SVE za NJU čime podržavate njihov rad te omogućavate neopisivo potrebnu psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Osim što ćete nekoga iznenaditi posebnim komadom nakita povodom rođendana ili neke druge lijepe prigode, dio tog iznosa usrećit će žene u udruzi SVE ZA NJU. Anka jewelry kolekciju možete pogledati na službenoj stranici anka-jewelry.com i Instagramu.

 

 

Foto: © Anka Jewelry


Pročitaj još:

ROYAL GARDENS COLLECTION & MAGNOLIA SLASTICE: SLATKA PRIČA S DOZOM ELEGANCIJE

MOJATI – MLADI HRVATSKI BREND KOJI PROMOVIRA KULTURNU BAŠTINU GRADA ZAGREBA

WANDERLUST BY NIMFA CALYPSO – NOVA KOLEKCIJA TORBI ZA SVE LJUBITELJICE PUTOVANJA