5 APLIKACIJA KOJE ĆE VAM POMOĆI DA ORGANIZIRATE ŽIVOT & POVEĆATE PRODUKTIVNOST

Moramo vas iznenaditi – postoji mnogo više aplikacija osim Instagrama, Facebooka i WhatsAppKamo god izašli vidjet ćemo ljude svih generacija koji su doslovno slijepljeni za svoje mobitele i nešto tipkaju, skrolaju, a najčešće su to upravo navedene aplikacije. Ako vam je cilj postati produktivniji i organiziraniji, onda na kratko zaboravite na ove aplikacije i koncentrirajte se na nekoliko drugih koje će vam pomoći u dosezanju tog cilja.  

HABIT TRACKER 

Znamo da imamo loše navike, ali rijetko kada ih doista osvijestimo. Ovdje će vam pomoći upravo aplikacija u koju možete unijeti sve što radite, a onda vam ona na zabavan i poučan način prezentira vaše navike, bilo da se radi o pušenju, unosu tekućine, igranju igrica. Pratite svoje navike, ostvarujte zadane ciljeve, gledajte grafikone, čitajte zabavne citate. Ocjena korisnika 4,5.  

FOREST: STAY FOCUSED  

Aplikacija za sve one koji svakih par minuta provjeravaju mobitel kao da će propustiti nešto važno. Zbog ove loše navike ne mogu se koncentrirati na ono što rade i rezultati nisu dobri. Aplikacija funkcionira tako da posadite sjeme koje će izrasti u drvo, ali samo ako prečesto ne dirate mobitel. Ako ga stalno provjeravate, drvo će se osušiti, a ako izdržite dovoljno dugo, drvo će izrasti. Aplikacija je osvojila brojne nagrade, preuzeta preko 10 milijuna puta i ima visoku ocjenu 4,6. 

 

ASANA 

Ukoliko ste timski igrač, ova aplikacija je za vas, a postoji i desktop verzija. Podsjećat će i vas i sve ljude koje ubrojite u svoj tim na sve rokove, zadatke, obaveze, posebice ako se radi o kompleksnijim izazovima. Odlična aplikacija za tvrtke i udruge, a ima visoku ocjenu 4,6. 

TODOIST ILI ANY.DO 

Radi se o dvije aplikacije koje su odlične za sve one koji vole popise i podsjetnike na važne događaje. Ako ste zaboravljivi, svakako instalirajte jednu od ovih i podsjetit će vas kad vam je zubar, što morate kupiti ili kada je nekome rođendan. Obje su skinute preko 10 milijuna puta i ocijenjene visokom ocjenom korisnika te su vrlo intuitivne.  

 

Foto: © Unsplash


Pročitaj još:

PUTUJTE JEFTINIJE UZ NEKOLIKO PROVJERENIH TRIKOVA

ENJOJ THE WOOD – 3D KARTA SVIJETA KOJA ĆE ULJEPŠATI INTERIJER SVAKOG PUTNIKA

NAŠLI SMO PLANERE KOJI ĆE VAM ULJEPŠATI ŽIVOT – UPOZNAJTE HAPPY PLANNER LAND