ENJOJ THE WOOD – 3D KARTA SVIJETA KOJA ĆE ULJEPŠATI INTERIJER SVAKOG PUTNIKA

Mjesta na kojima provodimo najviše vremena trebaju biti funkcionalna, udobna i dizajnirana prema našoj osobnosti, zato uređenju životnog i poslovnog prostora treba pristupiti s puno pažnje. Kad je napokon sve namješteno, preostaje pitanje što učiniti sa zidovima? Ako niste ljubitelj slika ili polica s ukrasima i suvenirima s putovanja, a želite istaknuti svoj avanturistički duh 3D drvena karta svijeta je savršeno rješenje za vas.

Iza brenda ‘Enjoy the wood’ krije se jedinstvena priča vrijedne i kreativne ukrajinske obitelji. Igor i Maryna Fostenki s tri kćeri, te uz potporu Maryinih roditelja Tanie i Tolia otvorili su 2014. godine obiteljsku tvrtku koja je započela kao hobi. Nisu niti slutili da će ‘Enjoy  the wood’ projekt postati toliko veliki i da će gotovo preko noći imati 20.000 klijenata iz cijelog svijeta. Ono što se pojavilo kao mala ideja s projektom Wooden World Map postalo je velik uspjeh, proizvodnja je u porastu, pa su se okrenuli Kickstarteru kako bi nastavili napredovati.

Drvena 3D karta svijeta izrađuje se ručno od ekoloških materijala poput brezine šperploče, a može biti u nekoliko slojeva i različitim bojama. Reže se pomoću visokokvalitetne tehnike, a ugradnja u bilo koju prostoriju stana ili ureda je vrlo jednostavna. Na poleđini karte nalazi se ljepljiva traka koja neće uništiti zid, a efekt koji će izazvati nakon postavljanja ostavit će bez daha sve ukućane.

Osim toga, karta svijeta uključuje igle za označavanje zemalja koje ste posjetili, one koje želite posjetiti ili bilo koji suvenir koji želite dodati. Mogu izraditi čak i igle u obliku spomenika ili aviona, a dobit ćete i zidni kompas. Kako bi se uklopila u svaki interijer, 3D karte su izrađene u četiri dimenzije: M (100 cm x 60 cm), L – (150 cm x 90 cm), XL (200 cm x 120 cm) i XXL (300 cm x 175 cm). Zbog veličine nisu navedene sve zemlje i otoci, ali bez problema možete zatražiti dodavanje željenog grada ili mjesta.

Osim veličine, možete personalizirati dizajn i stil. Full Pack sadrži kartu s nazivima država i graničnim linijama + imenima država SAD-a, Kanade i Australije + glavni gradovi zemalja. Standardna karta sastoji se od naziva država i graničnih linija + imenima država SAD-a, Kanade i Australije. Cijena varira ovisno o stilu i veličini karte, od Standard Map veličine M (115 eura) do Full Pack veličine XXL (521 euro). 3D karta SAD-a i nekih gradova poput Londona, Rima, Pariza, Barcelone, New Yorka i Berlina također je dostupna na web stranici Enjoy the wood.

Osim drvenih karata svijeta, izrađuju sunčane naočale, kuharice, planere, stalke, personalizirane natpise na zidu i brojne kreativne predmete. Sve je naravno od drveta, a popis svih proizvoda možete pronaći na Etsy profilu. U njihovoj online trgovini možete pronaći sve vrste poklona, a ako imate neku novu ideju, kreativan tim će vam rado pomoći da ju ostvarite. Sve informacije o brendu  Enjoy the wood možete pronaći na Instagramu, Facebooku i službenoj web stranici.

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku

Foto: © Enjoy the wood


Pročitaj još:

FOTOGRAFIJA+DIZAJN=BAGS BY KRISTINA

KAKO KOMBINIRATI BOJE U ŽIVOTNOM PROSTORU?

NEOBIČAN STOLAC S POTPISOM NOVOZELANDSKOG DIZAJNERA CLARKA BARDSLEYA