POLIKLINIKA SALZER – 10 GODINA USPJEŠNOG RADA I BRIGE O VAŠEM ZDRAVLJU

poliklinika salzer

Prošlo je desetljeće od početka rada Poliklinike za medicinsku biokemiju i internu medicinu Salzer, koja danas posluje na dvije adrese: u Zagrebu i Velikoj Gorici. U posljednjih 10 godina, Poliklinika bilježi uspješne suradnje s brojnim institucijama poput Udruge Pink Life i Hokejaškog kluba Medveščak, a rado podupiru i različite zdravstvene akcije kao što je Dan Plave zvijezde, Dan Ružičaste vrpce, Movember… Tijekom cijele godine na raspolaganju su pretrage i pregledi po promotivnim cijenama, a umirovljenicima nude posebne pogodnosti.

Osim suvremenih medicinskih aparata, Poliklinika Salzer se može pohvaliti stručnim i ljubaznim osobljem koji će vas uputiti u sve nedoumice vezano za pretragu koju obavljate, kao i objasniti cijeli postupak. U ponudi usluga su medicinsko-biokemijski laboratorij, mikrobiološki laboratorij te interna medicina. Rezultate nalaza možete dobiti putem pošte, e-maila ili faxa.

O POLIKLINICI SALZER

Nakon dugogodišnjeg rada i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije stečenog u laboratoriju Sveučilišne klinike “Vuk Vrhovac” i laboratoriju Kliničkog Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku “Kliničkog bolničkog centra Zagreb”, dr.sc. Branka Salzer, dipl.ing.med.biokem. godine 1995. osnovala je prvi privatni medicinsko biokemijski laboratorij u Hrvatskoj.

Isti laboratorij prerasta u Polikliniku Labor Centar, gdje je dr.sc. Branka Salzer zaposlena na mjestu ravnatelja. U međuvremenu 2007. godine Poliklinika Labor Centar preuzeta je od strane grupacije Synlab, unutar koje je dr.sc. Branka Salzer i dalje uspješno vodila laboratorij na mjestu ravnatelja.

U jesen 2010. dr.sc. Branka Salzer odlučila je napustiti Polikliniku Labor Centar i otvoriti svoj vlastiti laboratorij, Polikliniku Salzer. Poliklinika Salzer nalazi se u Zagrebu, ul. Kralja Zvonimira 26, I kat (ugao Zvonimirove i Šubićeve ulice) i Velikoj Gorici, Trg kralja Petra Krešimira IV 7.

REDOVITI PREGLEDI SPAŠAVAJU ŽIVOTE

2020. je godina u kojoj se događaju najveće promjene u posljednjih nekoliko desetljeća, ali i godina kad se najviše trebamo usredotočiti na svoje zdravlje. Štititi se od infekcije COVID-19 ne znači da moramo zapostaviti redovite liječničke pregled. Kako bi pratili svoje zdravlje, dovoljne su jednostavne i brze pretrage poput sistematskog pregleda krvi i urina.

Takvi pregledi mogu biti tromjesečni, dvogodišnji ili godišnji, ovisno o tegobama. Rezultati pretraga svakom pojedincu mogu dati uvid u moguće bolesti i promjene u organizmu, kao i povećati šanse za liječenje ako se radi o potencijalnim problemima u ranoj fazi. Sistematski pregled krvi i urina važan je za oba spola, a svaka odrasla osoba morala bi prakticirati provjeru svog zdravlja barem jednom godišnje.

AKCIJA U LISTOPADU- BORBA PROTIV RAKA DOJKE

Poliklinika Salzer je i ovog mjeseca pripremila poseban paket pretraga povodom Dana ružičaste vrpce i to za sistematski pregled urina i krvi za 140 kuna, tumorski marker CEA 60 kuna i tumorski marker 15-3 za 90 kuna. Akcijske cijene traju do kraja listopada na obje lokacije: Zagreb i Velika Gorica.

SISTEMATSKI PREGLED URINA I KRVI ZA NAŠE ČITATELJE

Kako bi 2020. godine doista stavili zdravlje na prvo mjesto, pripremili smo vam posebno iznenađenje. Izbjegnite redove u zagrebačkim bolnicama i čekanje na osnovne pretrage, jer vam Poliklinika Salzer poklanja tri paketa sistematskog pregleda krvi i urina koje besplatno možete iskoristiti do 31.12.2020. u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Dobitnike besplatnih pretraga, po dolasku u Polikliniku Salzer čeka još jedno iznenađenje: maska za lice i platnena torba s njihovim logom. Za 10 godina vjernosti, Poliklinika želi nagraditi svoje sugrađane i pružiti im priliku da na jednostavan i brz način dobiju uvid u svoje zdravstveno stanje. Darivanje vas čeka na linku, a sve detalje možete pročitati na našem Instagram profilu: @btw_mag

 

 

Foto: © Poliklinika Salzer