SVAKOG DESETOG U MJESECU POSVETI ZDRAVLJU U POLIKLINICI SALZER

Kod postavljanja životnih prioriteta, zdravlje treba biti na samom vrhu ljestvice. Ulaskom u 2020. godinu pisale su se liste i davala obećanja o ostvarivanju važnih ciljeva. Nadamo se da su među njima veća posvećenost zdravlju, a kako je za početak potreban samo jedan korak- krenimo od krvnih pretraga.

Laboratorijski testovi igraju važnu ulogu u vašoj zdravstvenoj zaštiti. Krvne pretrage daju detaljne informacije o vašim organima i tjelesnim sustavima, ali i služe za dijagnosticiranje i nadziranje bolesti. Kako bi svoj ovogodišnji zdravstveni cilj proveli u djelo, Poliklinika Salzer vam svaki mjesec omogućuje posebnu pogodnosti za krvne pretrage.

10 GODINA POLIKLINIKE SALZER

Povodom 10 godina uspješnog rada, Poliklinika za medicinsku biokemiju i internu medicinu Salzer pripremila je akciju lojalnosti za svoje pacijente. U sljedećih 10 mjeseci, svakog desetog u mjesecu do 10 sati možete očekivati promotivne cijene za različite krvne pretrage. Tijekom godine ćete moći napraviti niz pretraga, počevši od 10. ožujka kada možete provjeriti hormone štitnjače (TSH, T3 i T4). Poliklinika Salzer je poznata po kvalitetnim i modernim medicinskim aparatima, kao i profesionalnom timu koji vam je na raspolaganju za sve upite.

Na dvije lokacije, u centru Zagreba – ulica Kralja Zvonimira 26 i Velikoj Gorici –  Trg kralja Petra Krešimira IV možete obaviti krvne pretrage, a ako ne možete doći u Polikliniku ili se radi o starijim, teško pokretnim osobama, stručni tim dolazi u kućne posjete. Takva mogućnost pogodna je i za ljudi koji teško podnose vađenje krvi, pa će pretragu bolje podnijeti u kućnom okruženju. Rezultati nalaza dostavljaju se putem e-maila, faxa i pošte.

DIPLOMA HRABROSTI ZA DJECU

Poliklinika Salzer veliku pažnju posvećuje malim pacijentima za koje je izradila posebne diplome hrabrosti. Stručni tim poliklinike osmislio je diplomu kojom će svako dijete dobiti svoje priznanje za hrabro držanje i strpljenje. Kako vađenje krvi nije omiljena pretraga niti odraslim ljudima, ovakva potvrda je za svaku pohvalu i sigurno će nakon pretrage izvući osmijeh na lice malim junacima/kinjama.

Poliklinika Salzer je aktivna i na društvenim mrežama, a možete ih pratiti na Instagramu i Facebooku. Za sve dodatne informacije, posjetite njihovu službenu web stranicu.

 

Foto: © Poliklinika Salzer/Pixabay


Pročitaj još:

10 000 KORAKA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA

5 NAJPOZNATIJIH BILJNIH ČAJEVA NA SVIJETU I NJIHOVE DOBROBITI ZA ZDRAVLJE

BRAZILSKI ORAH – NUTRITIVNA NAMIRNICA KOJA POBOLJŠAVA ZDRAVLJE ŠTITNJAČE