DIZAJNERICA MORANA KRKLEC IZRAĐUJE IGRAČKE KOJE ĆE USREĆITI VAŠEG PSA & NAPUŠTENE ŽIVOTINJE

naša, morana krklec, igračke, napuštene životinje, dizajn, kućni ljubimci

Životinje su velika radost u životu, a često i inspiracija za nove projekte. Tako je udomljavanje Naše iz Velike Gorice, inspiriralo dizajnericu Moranu Krklec za izradu igračaka koje su ujedno i reciklirani ostatci tkanina iz njezinom ateljea.

Dizanerica je prosinac odlučila iskoristiti za humanitarnu akciju i kroz cijeli 12. mjesec prodavat će igračke po simboličnim cijenama, a sav prihod odlazi za pomoć njuškicama u udruzi Sigurna kućica. Kako se radi o udruzi za životinje koja surađuje sa skloništem gdje je prije udomljavanja živjela i njezina Naša, ova humanitarna priča sigurno će puno značiti svim njuškicama koje još uvijek čekaju svoj zauvijek dom.

IGRAČKA KOJA DONOSI DVOSTRUKU SREĆU

Sva novčana sredstva od prodaje igračaka, kao i same igračke odlaze u azil za napuštene životinje. Naime, od svakog kupljenog odjevnog predmeta u showroomu Morane Krklec, ista tkanina će biti iskorištena za izradu igračkice koja će biti božićni poklon napuštenim psima.

Hvale vrijednu blagdansku akciju kroz koju možete usrećiti svoje ljubimce, ali i napuštene njuškice, možete podržati kupnjom igračkice u ateljeu Morane Krklec (Ilica 29), a dizajnericu možete kontaktirati i putem društvenih mreža Instagram i Facebook, te maila: modesign.info@gmail.com

 

morana krklec, moda, dizajn, modni dizajn

 

Foto: © Morana Krklec privatna arhiva