NORDIC MOOD KOLEKCIJA IZ JYSKA DONOSI OPTIMIZAM I BOLJE DANE

jysk, jysk hrvatska, dizajn, dizajn interijera

S nestrpljenjem smo čekali dane kad će drveće cvjetati, a temperature se ustabiliti za ugodna ispijanja kavica na terasama bez dodatne opreme poput jakni i kapa. Ova se zima činila još duljom od ostalih, a korona virus nas je spriječio u mnogim stvarima koje su nam donosile radost u proteklim sezonama. U isčekivanju toplih proljetnih dana, predstavljamo novu Nordic Mood kolekciju iz Jyskaa koja poručuje :”Poželimo proljeću dobrodošlicu!“.

jysk, jysk hrvatska, dizajn, dizajn interijera, nordic mood

Predstavljena serija uključuje proizvode koji u naše domove donose više udobnosti i više svjetla. Boje su tople, nadahnute proljećem, a deke i jastuci imaju cvjetne grafike i motive, koji će nam donijeti dobro raspoloženje i pomoći da osjetimo proljetnu radost.

jysk, jysk hrvatska, dizajn, dizajn interijera, nordic mood

Uz meke tkanine u sklopu kolekcije pojavljuju se zanimljive teglice idealne za sadnju prvih proljetnica te dodatci za dom u prirodnim materijalima poput must have drvenog pladnja i recikliranih kutija. Dekorativne ali funkcionalne kutije posebno su u trendu i podudaraju se sa sentimentalnim početkom proljeća i tradicionalnog pospremanja.

Proizvodi su dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.hr.