UKLJUČITE SE U KAMPANJU ZA POMOĆ KULTURNOM CENTRU MESNIČKA

Nezaobilazno mjestu u centru Zagreba koji živi kulturu 365 dana u godini treba vašu pomoć. Kulturni centar Mesnička ima još nekoliko dana da uspješno završi kampanju koju su pokrenuli kako bi spasili kulturu i sve umjetnike koji su stvarali jedno od najvažnijih zagrebačkih klubova.

2020. godina je svima donijela velike probleme, a Kulturni centar Mesnička zatvorila i onemogućila rad desecima zaposlenika, stotini glazbenika i umjetnika koji više nisu mogli nastaviti svoje programe. Kako se radi o jedinstvenom mjestu u gradu Zagrebu koji nudi brojne sadržaje s naglaskom na promociju jazz scene, ova kampanja ima veliki značaj za sve Zagrepčane/ke koji ne žele izgubiti važnu kulturnu oazu.

KCM je u nepune tri godine postojanja organizirao oko 1000 događanja koji uključuju koncerte, predavanja, promocije knjiga, sajmove, buvljake, izložbe, radionice i kung fu tečajeve. Kako se više ne bi dogodilo da bilo kakva kriza utječe na njihov rad, žele se digitalizirati i pokrenuti KCM radio te nabaviti sistem za audio/video snimanje za prijenos podataka.

“Lansirat ćemo KCM u digitalno doba. Otvorit ćemo vrata i dati podršku svima onima koji godinu dana nisu svirali, stvarali, nastupali. Napravit ćemo Festival otvaranja čim to bude moguće. Tada ćete svakodnevno moći uživo uživati u svim onim izvođačima koje niste vidjeli godinu dana. I više.

Pretvorit ćemo KCM u klub koji je još više povezan s vjernim posjetiteljima. Uvest ćemo poseban program rezerviran za sve one kojima je KCM nezaobilazno mjesto u gradu.

Za ostvarenje svega ovoga potrebna nam je vaša pomoć. Uz sve vas s kojima smo sve ove godine svirali, pjevali, educirali se, pili, jeli, upoznavali se – sve je moguće. Ako nas odlučite podržati – pripremili smo za vas brojne nagrade. Sigurni smo da će se naći nešto za svačiji ukus”, rekli su iz KCM.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kulturni centar Mesnička (@kulturni_centar_mesnicka)

Iako je iza njih težak put, entuzijasti i kreativci koji stoje iza Kulturnog centra Mesnička i dalje  ustraju u svom naumu i traže način za spas kulture, a osobito zagrebačke jazz scene. Podržite ih!

Za vizual kampanje zaslužan je Marko Babić poznatiji kao Artplakata, a projekt možete podržati na ovom LINKU.