ŠKOLA ENBE ORGANIZIRA BESPLATAN MINI TEČAJ: UPOZNAJTE OSNOVE JAPANSKOG JEZIKA

Ako mislite da je samo početak godine rezerviran za odluke, odmah ćemo vas razuvjeriti. Odluka o učenju novog jezika uvijek je dobrodošla, osobito u vrijeme kad više vremena provodimo u kući. Kako se sva komunikacija premijestila online, sada je prava prilika da besplatno naučite puno novih stvari. Ako je japanski uvijek bio na vašoj listi jezika koje želite naučiti ili pobliže upoznati, škola Enbe (Enbenkyô) poziva sve zainteresirane na uvodni online sat japanskog koji će se održati 24. travnja (petak) u 19 sati.

Online sat japanskog jezika trajat će od 19:00 do 19:45, a vodit će ga naša profesorica Ivana Moguš Yamada, japanolog s diplomom Filozofskog fakulteta u Ljubljani. U Japanu je provela približno tri godine, na studijskoj razmjeni na sveučilištu Gunma i u posjeti obitelji. Ima višegodišnje iskustvo u poduci japanskog jezika, ali i u poduci engleskog jezika Japancima i prevođenju. Nakon sata moći ćete postavljati pitanja o japanskom jeziku i kulturi i tečajevima japanskog u školi Enbe.

Polaznici ovog kratkog tečaja japanskog naučit će pojmove vezane uz upoznavanje, a ujedno će saznati koja je veza između japanskog jezika i kulture. Ovaj uvodni sat japanskog je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je potvrditi dolazak mailom na natasa@en-be.net (uz navođenje imena i prezimena i broja mobitela) do srijede, 22. travnja 2020. Uvodni sat je namijenjen početnicima, a sudionici se prijavljuju pojedinačno. Potrebno je primiti potvrdu o rezerviranom mjestu s informacijom o online platformi i načinu sudjelovanja.

 

Više informacija o Školi Enbe možete dobiti na službenoj web stranici Facebooku.

Foto: © Pixabay


Pročitaj još:

KOLIKO JEZIKA IMA NA SVIJETU?

ZAŠTO JE VRIJEME DA POČNETE UČITI RUSKI JEZIK?

UČENJE STRANIH JEZIKA UTJEČE NA ZDRAVLJE I FUNKCIJU MOZGA