POKLONI KREATIVNIH BRENDOVA KOJE ĆETE POŽELJETI ZA SEBE I SVOJE NAJDRAŽE

Vrijeme je darivanja i odabira najljepših poklona za blagdane koji nam već kucaju na vrata. Predstavljamo vam mini vodič s brendova čiji smo rad pratili u ovoj godini. Znamo da je teško izabrati samo jednu stvar s našeg popisa, zato sačuvajte vodič i nakon blagdana. 2021. tek dolazi.

HAPPY PLANNER LAND

Slovenski brend ‘Happy Planner Land’ imali smo prilike upoznati prije nekoliko mjeseci kad smo predstavili prvu kolekciju elegantnih i sofisticiranih planera. Dizajnerica Janja Fortin ispričala nam je sve o ‘Happy Gem’, ‘Happy Fluff’ i ‘Happy Sparkle’, a za 2021. godinu dizajnirala je novu kolekciju ‘Art’, ‘Bloosom’ i ‘Blush’.  Uz moderne planere uz koje ćete lakše organizirati život i postići ciljeve, Janja je predstavila i ‘Happy Wedding Plan‘ – posebno osmišljen planer za mladenke uz koje dolaze i brojni popusti za najvažniji dan u životu. Posjetite službenu stranicu, Facebook i Instagram profile: @happyplannerland i @happyweddingplan

LYKKE

Hrvatski brend ‘Lykke’ kojeg čini dizajnerski duo Darija Kovačević i Krešimir Petrić javnosti su se predstavili svojim bezvremenskim komadima nakita i  mirisnim medaljonima. U nepunih dvije godine kreativnog stvaranja, iza njih je nekoliko uspješnih kolekcija i suradnji, a uskoro i prvi Gift shop u centru Zagreba.

Od 22.12. u Petrinjskoj 23 možete navratiti u Lykke gift shop gdje možete kupiti poklon za blagdane. Osim prepoznatljivog Lykke nakita, pronaći ćete i unikatne keramičke zdjelice za nakit u suradnji s brendom Odeata Ceramics, planere Ulica snova i Risis nakit. Lykke pratite na društvenim mrežama: Instagram i Facebook te posjetite službenu stranicu brenda www.lykke.hr

lykke

Foto: © Karlo Jelić

RISIS

Iz dalekog Singapura nedavno je predstavljen Risis nakit čiji su prepoznatljivi dizajn u Hrvatsku donijeli Darija Kovačević i Krešimir Petrić, poznati po Lykke brendu. Risis je cvijeće koje je vječno, a sve je krenulo davne 1976. od biokemičara Lee Kum Tat koji je stvorio Risis orhideju nakon što mu je supruga tijekom jedne šetnje botaničkim vrtovima rekla da bi željela da njezin omiljeni cvijet orhideje može trajati zauvijek. Može se kupiti preko Risis web shopa i u gift shopu Lykke u Petrinjskoj 28.

risis

WHISPER OF NATURE

Od 2013. godine brend ‘Whisper od Nature’ kreira proizvode inspirirane prirodom. Od svijeća, mirisnih čunjića, tamjana do nakita od kristala, na njihovom webshopu pronaći ćete sve što je potrebno kako bi pronašli sklad, unutarnji mir i potaknuli kreativnu energiju u sebi. Trenutno imaju aktualan zimski popust od 25 posto koji možete iskoristiti kod narudžbe uz kod: winter 25. Whisper of Nature pratite na Instagramu i Facebooku te posjetite njihov webshop.

SITOLAB

Brend Sitolab iza kojeg stoji Sanja Stojković osnovan je 2014. godine u Rijeci, a bavi se dizajnom tekstila, sitotiskom, ilustraciju i tiskom limitiranih printeva na tekstilnu metražu od kojih se izrađuju odjeća, ruksaci i modni dodaci. Nas su oduševili ruksaci i kimono ogrtači s originalnim printevim poput ruku ili geometrijskih oblika. Sitolab pronađite na www.sitolab.hr, Instagramu, Facebooku ili dođite u atelje studio u Medulićevoj 6 u Zagrebu.

PLANINA STUDIO

Planina je kreativni sudi za grafički dizajn, ručnu izradu predmeta od keramike i slika rađenih tehnikom kolaža. 
Pažnju su nam privukle unikatne keramičke šalice i tanjurići posebnog oblika uz kojih je ritual ispijanja najdražeg napitka još ljepši. Cijelu ponudu šalica možete pogledati i naručiti putem Instagrama i Facebooka ili na mail martina@planina.studio.

NA OTOKU

Zbog ljubavi prema moru i otoku Braču nastao je romatični nakit od reciklirane plastike, različitih vrsta kamenja, morskog stakla, mesinga, srebra i bakra. Dizajnerica Petra Markusović svakom komadu nakita posvećuje veliku pažnju, a sve kolekcije radi u malim serijama. Naušnice, oglice i prstenje koje Petra izrađuje doista su jedan poseban odabir za darivanje, zato zabilježite njezin Instagram profil @naotoku_jewelry  . Više informacija o brendu pronađite na Facebooku i www.naotoku.hr.

NISHA

“Dizajn, estetika i kreativno stvaranje oduvijek su bile vrijednosti koje živim. Iz želje da stvorim poseban notes za zapisivanje svojih ideja, ciljeva i misli, nastao je i My Story notes. Sanjajte velike snove, uživajte u malim stvarima, dijelite pozitivu i ljubav”, rekla je dizajnerica Sanja Tot.

Ručno rađeni dnevnici, planeri, čestike i plakati od 100 posto recikliranog papira brenda Nisha poklon je koji svakako želite pokloniti svojim najdražima, ali i sebi. Posjetite Nishu na Etsy shopu, Instagramu i Facebooku.