LYKKE – MIRISNI NAKIT S DOZOM SREĆE SLAVI PRVI ROĐENDAN

lykke

Prva asocijacija na Lykke nakit je sreća, mirisne esencije i elegantan dizajn koji se od samog početka gradi s puno pažnje i ljubavi. Novitet na domaćoj dizajnerskoj sceni nakita upakiran u mirisne medaljone i personalizirani nakit svoj prvi rođendan će proslaviti upravo na Dan žena, 08. ožujka. Dizajnerski tim iza Lykke brenda Darija Kovačević i Krešimir Petrić, kroz 12 mjeseci je predstavio brojne modele talismana i medaljona u suradnji s umjetnicima i kreativcima koji su osmislili jedinstvene motive.

“Lykke je sreća, Lykke je esencija života, Lykke je putokaz koji će vam otkriti gdje se sreća nalazi, sve što trebate je otvoriti svoje oči. Posvuda se nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći”, stoji u opisu nakita na službenoj stranici brenda Lykke.

Interes za mirisnim nakitom proširio se izvan granica Europe, a njihov dizajn ponosno nose žene svih generacija. Kako Lykke svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavljuje komentare ljudi koje dobivaju nakon narudžbe nakita ili prosljeđivanja poklona dragoj im osobi, možemo potvrditi kako je to doista nakit koji širi sreću. Što su sve predstavili u 12 mjeseci, pročitajte u našem kratkom vodiču.

OD TALISMANA SREĆA DO MEDALJONA SA HRVATSKIM MOTIVIMA

12 mjeseci, 4 kolekcije i tisuće zadovoljnih kupaca- tako bi mogli sumirati prvu godinu Lykke nakita. Priča je počela talismanima sreće i mirisnim medaljonima od nehrđajućeg čelika koji su kroz nekoliko mjeseci povećali broj ponuđenih motiva. Talisman magične sreće, beskrajne ljubavi, vječne mladosti i Timeless Rose, napravljeni su od talijanskog srebra 925 s 14 karatnom pozlatom (srebro rodinirano, pozlata u boji zlata i rozog zlata).

lykke

Mirisni medaljoni koji su izazvali veliki interes pripadnica ljepšeg spola, od svojih prvih motiva poput Lotosa, Tree of Life i Locket of Big Dreams, dobili su šest novih jedinstvenih motiva od kojih su neki inspirirani Hrvatskom. Rosseta from Slavonia, Adriatic Coral, Croatian Sea i Lace of Pag, savršeno se uklapaju u zamišljeni koncept jedinstvenog dizajna kojim Lykke od samog početka teži. Uslijedili su Rita Rose Medallion i Vintage Rose kojom je Lykke zaokružio svoju elegantnu kolekciju medaljona. Uz svaki Lykke medaljon, dobiva se 10 spužvica u različitim bojama i 2 eterična ulja po izboru.

Unlock your dreams ogrlice dio su ljetne kolekcije koja sadrži ‘The Key to Love’ i ‘The Key to Happiness’. Ogrlica se mogu personalizirati na tri pozicije, a napravljene su od talijanskog srebro 925 uz pozlate: zlato (24 karatna zlatna pozlata), rozo zlato (14 karatna rozo zlatna pozlata) i srebro (srebro presvučeno plemenitim metalom rodijem).

Timeless Rose komplet sastoji se od narukvice, naušnice i ogrlice s motivom ruže, a svaki komad nakita se može naručiti i odvojeno. Timeless Rose kolekcija simbol je vječne ljubavi inspirirana ružom u čijoj raskoši možete uživati dovijeka.  Emocije utkane u uspomenu koja ne može uvenuti. Materijal je talijansko srebro 925, a pozlata: srebro 925 s pozlatom od 24 karatnog zlata i s pozlatom od 14 karatnog rozog zlata.

lykke

LYKKE VAS ČASTI POVODOM DANA ŽENA

Na Dan žena, Lykke slavi svoj prvi rođendan i povodom tog dana uz svaku narudžbu Lykke nakita poklanja Lykke balzam za usne s mirisom maline. Kroz godinu dana rada, surađivali su s poznatim brendovima poput Matea Nesek parfema i pripremali brojna iznenađenja svojim vjernim kupcima.

Tako će biti i nadalje, jer osim nakita Lykke u svojoj ponudi ima i prodaju kvalitetnih eteričnih ulja kojima potvrđuje ljubav prema prirodnim proizvodima. Nakon godinu dana vrijednog rada, Lykke nastavlja svoju kreativnu priču, a uskoro najavljuju i novi dizajn u svojoj kolekciji nakita. Detaljne informacije o brendu potražite na webshopu www.lykke.hr. Lykke možete pratiti i na društvenim mrežama – Instagramu & Facebooku.

 

Foto: © Lykke tim/Fb


Pročitaj još:

NOVA LJETNA KOLEKCIJA ELEGANTOG NAKITA LYKKE

ROYAL GARDENS COLLECTION & MAGNOLIA SLASTICE: SLATKA PRIČA S DOZOM ELEGANCIJE

NAŠLI SMO PLANERE KOJI ĆE VAM ULJEPŠATI ŽIVOT – UPOZNAJTE HAPPY PLANNER LAND