DIVA JE IZABRALA: VUKAŠIN MARKOVIĆ IZ Irie FM GOST JOSIPE LISAC U SAVA CENTRU

Dame uvijek biraju, a jedna od najvećih glazbenih diva Josipa Lisac izabrala je svog specijalnog gosta za beogradski koncert u Sava Centru. Na Dan zaljubljenih, 14.02., Josipinom nastupu će se pridružiti frontmen grupe Irie FM Vukašin Marković.

“Ambijent je lijep – prekrasna dvorana Sava centra. No, to je dekoracija. Najvažniji su ljudi, najvažnija je energija, spoj prijateljstava kroz muziku, što se rađalo i njegovalo godinama. Uvijek je to najvažnije. Publiku i mene povezuje obostrano poštovanje. I mnoge nove generacije su pristigle. A ja sam ih zagrilila i oni su mene zagrlili”, istaknula je Josipa.

Irie FM već 18 godina uživa veliku popularnost u regiji i Europi, a njihov glazbeni potpis kombinacija je popa, jazza i reggaea. Godinama su redoviti gosti na svjetskim festivalima, dobitnici brojnih europskih nagrada među kojima je i nagrada za najbolji reggae bend u Europi, a kvaliteta njihove glazbe je na svjetskoj razini.

 

U prosincu 2019. godine nakon dugo godina nastupili su u Hrvatskoj i to u zagrebačkom Ksetu. Na oduševljenje mnogih obožavatelja IrieFM-a, koncert je bio kombinacija starih pjesama i najnovijih hitova koji su rasplesali publiku.

 

Frontmen grupe IrieFm Vukašin Marković može se pohvaliti s brojnim kreativnim talentima od grafičkog dizajna, glume do glazbe koju piše i izvodi na jedinstven način. Najpoznatije pjesme su Svi, Putevi, Što ti telo pulsira, Kliziš i Ljubav što smo stvorili, a ako se još niste upoznali s ovim umjetnikom – koncert u Sava Centru je idealna prilika.

 

Spoj zanimljivih umjetnika kao što su Josipa Lisac i Vukašin Marković sigurno će privući puno ljubitelja dobre glazbe, a kako će koncert zvučati imati priliku provjeriti za nekoliko dana. Karte su dostupne na blagajni Sava Centra i online preko www.tickets.rs

 

Foto: © Nemanja Novaković


Pročitaj još:

SINÉAD O’CONNOR PREMIJERNO U ZAGREBAČKOJ TVORNICI KULTURE

GRUPA EDITORS VRAĆA SE U ZAGREB U SKLOPU TURNEJE “THE BLACK GOLD”

ANDY WARHOL SE VRAĆA U TATE MODERN S VELIKOM ‘POP-ART’ RETROSPEKTIVOM